Gelişen teknoloji ile günümüzde birçok iş elektrik sayesinde yapılıyor. Elektrik kesilmesi durumunda hayat durma noktasına geliyor. Ancak bu soruna çare olmayı başaran jeneratörler elektrik kesintisi yaşandığı anda devreye girerek elektrik ihtiyacınızı karşılamayı başarıyor.

Jeneratör, mekanik enerjiyi elektrik enerjisine çevirerek elektrik üreten makinalardır. Jeneratörler, iş yerlerinde, endüstride, kamu kurumlarında, evlerde kısaca enerji sürekliliğinin önemli olduğu her yerde kullanılıyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

Güçbir Jeneratör, 1980 yılından bu yana jeneratör sektöründeki tecrübeleriyle Alternatör, Transfer Panosu, Jeneratör Ses İzolasyon Kabini ve Jeneratör Kontrol Panosu imalatını da kendi bünyesinde yapıyor. Türkiye'deki tüm jeneratör firmaları içinde en gelişmiş makina parkından biri ile üretimini gerçekleştiriyor. Üretirken kalite, güvenilirlik ve müşteri memnuniyetinin üst seviyelerde olması arzusuyla üretim yapıyor. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Güçbir jeneratör Türkiye’nin birçok yerinde müşterilerine 7/24 teknik servis imkanı sağlıyor. Güçbir Jeneratör, Avrupa Birliğinde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından en çok tercih edilen, beğenilen markalardan biri seçilmiş ve “Tavsiye Ediyoruz Sertifikası” alarak başarısını taçlandırmıştır.