İSTANBUL (AA) - sahabet Siemens'in akıllı altyapı platformu olan Desigo CC, her ölçekteki binaya enerji verimliliği sunuyorç

Siemens trafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Siemens Akıllı Altyapılar'ın (SI) entegre bina yönetimi platformu olan Desigo CC'nin sahip olduğu teknoloji, bina operatörlerinin enerji verimliliğini artırmalarına olanak sunarken, bina kullanıcılarının konfor ve güvenliğini de gerçekleştiriyor.

V4 versiyonuna yükseltilerek daha geniş çeşitlilikte binalarda kullanıma uygun hale getirilen Desigo CC, yangın güvenliği, enerji yönetimi, aydınlatma, HVAC ve fiziksel güvenlik de dahil disiplinler arası destekle donatıldı.

Desigo CC'nin sahip olduğu teknoloji, konuttan ticari binalara ve eğitim ile sağlık tesislerine kadar her yapıyla uyumlu olma özelliğine sahip. Bu teknoloji, binaların içinde yaşayanlarla etkileşim kurabilme ve binadan topladığı verileri analiz ederek değişen ihtiyaçlara uyumlu yaşam ortamı sağlama becerisine sahip durumda.

Desigo CC'nin ürün portföyünü büyüterek geliştirilen Desigo CC Compact ürünü ise küçük ve orta ölçekli binalarda kullanım için hassas ölçeklendirme ve esneklik sağlıyor. Desigo CC Compact, küçük ve orta ölçekli binalara odaklanan 3 yazılım sürümüyle kullanıcılara seçim yapma imkanı sağlıyor. Örneğin, kullanıcıların HVAC'a odaklanarak projelerini verimli bir şekilde yürütmelerini sağlıyor. Bununla beraber Desigo CC Compact'ın tehlike yönetimine yönelik ikinci yazılım sürümü, yangın ve güvenlik standartlarını desteklerken, elektrikli uygulamalara yönelik Desigo CC Compact da Mühendislik Aracı Yazılımı (Engineering Tool Software-ETS) projelerinin otomatik kurulumu ve yerel KNX entegrasyonu ile elektrik tesisatçıları için verimli operasyonlar sunuyor.