ESKİŞEHİR (AA) - Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar daha pek çok farklı alan yönelik özel güvenlik çözümleri sağlayan Securitas Türkiye, Eskişehir ofisini hizmete açtı.

Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, Soho İş Merkezi'ndeki yer alan yeni ofislerinin hizmete giriş töreninde yaptığı açıklamada, Eskişehir'de 66 hizmet noktasında ve yaklaşık 300 kişilik bir ekiple hizmet verdiklerini vurguladı.

Yeni ofislerini Eskişehir'de açmakla müşterilere daha yakın ve hızlı çözüm üretmeyi hedeflediklerini dile getiren Kösereisoğlu, Eskişehir ofislerinin  aynı zamanda Afyonkarahisar, Kütahya ve Bilecik illerindeki operasyonlarından da sorumlu olacağını kaydetti. Kösereisoğlu, hedeflerinin 2020 yılında Eskişehir ofislerini bölge müdürlüğü haline getirerek şehrin büyümesi ile istihdamına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Securitas İç Anadolu Bölge Müdürü Deniz Odabaşı ise insan, bilgi ve teknolojiyi tüm iş süreçlerinin içine katarak, alternatif bakış açısı ve anlayışla hizmet kalitesini yükseltmeyi, hedeflediklerini belirtti.

Securitas Türkiye, hali hazırda 75 ilde, 11 bölge müdürlüğü ve 70 şube müdürlüğüyle toplamda 3 bin 400 hizmet noktasıyla yaklaşık 20 bin çalışa 900'ün üzerinde farklı proje ile hizmet sunuyor.