Geliştirdiği mobil takip cihazlarıyla birçok sektörün ihtiyacını karşılayan Arvento, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında önemli bir büyüme kaydetti. 2020'de 1 milyon cihaz sayısını aşarak rekor kırdıklarına işaret eden Arvento Genel Müdürü Özer Hıncal, müşteri sayısında da dünyanın en büyük oyuncuları arasındaki yerlerini bu yıl daha da sağlamlaştırdıklarını vurguladı.

YURT DIŞI PAZARINA ODAKLANACAK

Toplamda yüzde 25 büyüdüklerinin 2020 yılının ardından, 2021'de de dünya liderliği için adımlar atmayı sürdüreceklerinin altını çizen Hıncal, ayrıca yurt dışı pazarlarına odaklanacaklarına değindi. 
Avrupa'dan Doğu Asya'ya, Afrika'dan Arap Yarımadası'na geniş bir coğrafyada faaliyet gösterdiklerini ve Almanya ile Suudi Arabistan'da ofislerinin yer aldığını aktaran Hıncal, yeni yılda Güneydoğu Asya, Körfez ülkeleri ve Suudi Arabistan!a odaklanacaklarını söyledi. 

18 KAT BÜYÜDÜ

Şirketin kuruluşundan bugüne yaklaşık 18 kat büyüdüğünün altını çizen Hıncal, başarılarını dinamik ve proaktif yapılarına, yenilikçi bakış açılarına borçlu olduklarını kaydetti. (AA)