İSTANBUL(AA) - Mitsubishi Electric klimalar, yüksek kalitesi ile senelerce konfor sağlıyor.

Mitsubishi Electric tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, teknolojik mirasını "Evden Uzaya" çok sayıda farklı faaliyet alanından elde eden Mitsubishi Electric, 1968 yılında dünyanın ilk çapraz akışlı fan kullanan duvar tipi kliması Kirigamine modelini piyasaya sürdü. 1970 senesinde ise İkinci Dünya Savaşı döneminde keşfedilen, giriş ve egzoz hava kaynaklarını tamamen ayırarak iç ortama yalnızca temiz havanın girmesini ve nem dengelenmesini sağlayan membran kağıt teknolojisini ısı geri kazanımlı Lossnay havalandırma cihazları olarak ticarileştirdi. Şirketin başarısı, aldığı onlarca ödül ve piyasaya sürdüğü üstün teknolojili çevre dostu klimalarla katlanarak büyüdü

Gücünü daha iyisi için değişimi amaçlayan global vizyonundan alan Mitsubishi Electric, dünya çapındaki tüm faaliyetlerini prensip edindiği ilkelerine bağlı kalarak idare etmekte. Bu ilkeler paralelinde konfor, verim ve dayanıklılığın en yüksek standardını ifade eden Mitsubishi Electric Quality (MEQ-Mitsubishi Electric Kalitesi) anlayışı ise markanın teknolojide, tasarımda ve üretimdeki mükemmelliğine dikkat çekiyor.

Global kalite anlayışı çerçevesinde en iyiyi sunmak amacıyla klima sistemlerini en zorlu koşulları gelişmiş laboratuvarlarında örnekleyerek testlerden geçiren Mitsubishi Electric, dayanıklılığı garanti etmek için parçaların üretimini en hassas proseslerle kontrol ediyor. "Evden Uzaya" olan yolculuğun bir parçası olan endüstriyel tesislerdeki robotik yenilikler, iletişim hızı, otomasyon ve bilgisayarlı kontrol uygulamaları bu hassas üretimin temelini meydana getiriyor. Markanın öncülerinden olduğu Endüstri 4.0 seviyesindeki üretim tesislerinin, derin ve köklü teknolojik altyapısının bir yansıması olarak Mitsubishi Electric; klimalarının, sorunsuz ve uzun yıllar boyunca en iyi şekilde çalışarak kullanıcılarına eşsiz bir rahatlık ve konfor sunmasını sağlıyor.