NORD DRIVESYSTEMS, çözüm ortaklarını baz alarak hazırladığı ürün ve akıllı tahrik çözümleriyle müşterilerinin ihtiyaçlarını önceden tespit ederek sektörün zorluklarından oluşabilecek sorunlar karşısında rakiplerin her zaman bir adım önünde olmayı sağlıyor.

ASENKRON MOTORLARA KIYASLA YÜKSEK VERİMLİLİK İMKANI

NORD, intralojistik sektörü ile gıda ve içecek endüstrisinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak son teknolojiyle geliştirdiği Yeni IE5+ senkron motorlar sayesinde özellikle asekron motorlarla kıyaslandığında kısmi yük ve kısmi hız aralıklarında, yüksek enerji tasarrufunu mümkün kılmaktadır. Model varyasyonların azaltılması hedefiyle; lojistik, depolama ve servis işlemlerinde idari giderleri ve verimsiz üretimi en aza indirir. 

GIDA VE İÇECEK SEKTÖRÜNE ÇÖZÜM SAĞLAYACAK 

Motorların küçük hacimde kompakt ve hijenik dizayna sahip olması gıda ve içecek endüstrisinin olmazsa olmazı ‘hijyen’ unsuru için yüksek korozyon dayanımına ve kolay temizlemeye imkan sunar. Sabit mıknatıslı senkron motorlarda (PMSM) nsd tupH ya da IP69K versiyonları mevcuttur. Motorla bütünleşik enkoder stadart olup, mekanik fren opsiyoneldir. Bu motorların kullanımıyla motor tipleri sınırlandırılabilir ve işletme maliyetleri azaltılır. NORD modüler sisteminde bulunan her redüktör ve frekans invertörü ile uyumludur. 

HIZLI YATIRIM GETİRİSİ SUNUYOR 

40’a yakın ülkede üretim ve montaj fabrikaları bulunan NORD DRIVESYSTEMS’in Türkiye Genel Müdürü Fikret Sokullu geliştirdikleri ürünle ilgili olarak; Yeni nesil IE5 motorlar ile varyasyonların azaltılması imkanıyla modüler sistemlerin faydasını birleştirerek verimli, hijyenik ve kompakt bir ürün tasarladıklarını söyledi. Sokullu ayrıca, nsd tupH uygulanmış motorlu redüktörlerin, çok zorlu koşullar alıntında bile üst düzey performans vermesinin yanı sıra azaltılmış ilk yatırım maliyeti ve hızlı yatırım getirisi ile iş ortaklarının bütün süreçlerde yanında olduklarını aktardı.