Diyaliz hasta taşımacılığı alanında faaliyetlerine devam eden Dmed Diyaliz Hizmetleri, satın aldığı 24 adet Sprinter Minibüs ile firma özelinde 2021 yılının en büyük Mercedes-Benz Sprinter alımını gerçekleştirdi.

FİLOUSUNDAKİ ARAÇ SAYISINI 40'A ÇIKARDI

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, İzmit, Antalya, Samsun, Kayseri, Balıkesir, Zonguldak, Bartın, Kırklareli ve Kırşehir illerinde faaliyet gösteren firma, 24 adetlik Mercedes-Benz Sprinter Minibüs alımı ile filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısını 40’a yükseltti.

Mercedes-Benz Bayii Koluman Tarsus ve Koluman İstanbul’un satışını yaptığı araçların teslimat töreni, İstanbul Samandıra'da yer alan Koluman İstanbul'da gerçekleştirildi.

Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Koluman Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Türkay Saltık, Koluman Tarsus Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Altuğ Şakaklı ve Koluman İstanbul Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Ezgi Yıldız, araçları Dmed Diyaliz Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Gürbüz’e teslim ettiler.

"SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR İŞ ORTAĞI OLUYORUZ"

Söz konusu teslimat ile ilgili açıklamalarda bulunan Mercedes Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, 2020'de segmentinin en fazla rağbet gören aracı olan modelin, 2021'de de yolcu taşımacılığında güvenlik ve konfor arayanların tercihi olmaya devam ettiğini dile getirdi.

Tüm müşterilerine, kişiye özel olarak sundukları finansman koşulları ve satış sonrası hizmetleriyle sürdürülebilir bir iş ortağı olduklarını vurgulayan Yaprak, emeği geçenlere teşekkür etti ve teslimatın Dmed firmasına hayırlı olmasını diledi.

"AVANTAJLI KREDİ İLE TEK SEFERDE ALIM GERÇEKLEŞTİRDİK"

Konuyla ilgili konuşan Dmed Diyaliz Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Gürbüz ise, firmalarının başta büyükşehirler olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde diyaliz hasta taşımacılığı alanında faaliyetini sürdürdüğünü, takas desteği haricinde Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sunduğu avantajlı kredi sayesinde tek seferde 24 adet aracı filolarına katmaktan ötürü büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Söz konusu araçlar ile müşterilerine en iyi, en kaliteli ve en konforlu hizmeti sunmaya devam edeceklerini kaydeden Gürbüz, "Başta Mercedes-Benz yetkilileri olmak üzere Koluman Tarsus ve Koluman İstanbul yöneticileri ve bu alımı gerçekleştirmemizde uygun kredi olanakları sağlayan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e teşekkürlerimi sunuyor, araçlarımızın hem şirketimize hem de Mercedes-Benz ailesine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.