Lojistik ve depolama alanlarında hizmetler sunan Ayaz Lojistik, istenilen ürünü istenilen algoritmada takip edebilen profesyonel yazılımı ile ürünlerin bozulma kayıplarının önüne geçiyor.

KPI'LARI TAKİP EDEREK, SİSTEMATİK OLARAK RAPORLUYOR

Farklı sektördeki müşterilerine entegre lojistik hizmetlerini ve tedarik zinciri çözümleri veren firma, serbest depolama hizmetini teknoloji ile geliştirerek ilerliyor.

Ürün kabul, adresleme, toplama ve yükleme işlemleri sunan Ayaz Lojistik, “Axata” yönetim sistemi ile anahtar performans göstergeleri izleyerek müşterilerine düzenli raporlar halinde bilgi verilmesine olanak tanıyor.

FIFO (First In-First Out),  FEFO (First Expired First Out), LIFO (Last In Last Out) ve LOT numarası takibi ile istenilen ürünü istenilen algoritmada takip edebilen profesyonel yazılım sayesinde ürünlerin bozulma kayıpları ortadan kaldırılıyor. 

DEPREMDE, YANGINDA ÜRÜNLERİ SİGORTALIYOR

Şirket, depoda bulunan her ürünü isimlendirilen adreslere tanımlayarak ve ürünün yerini anında bularak gönderilecek adrese sevkini gerçekleştiriliyor.

Müşterilerin teslim ettikleri ürünler; kırılma, çalınma, yama, deprem gibi tüm risklere karşı sigortalanarak güvence altına alınıyor.

Güvenlik, elektrik, su, çalışma altyapısı gibi ücretlendirmelerden ekstra ücret talep etmeyen öncü lojistik firması, müşterilerin dönemsel olarak ürünün azalması ya da çoğalması durumunda ürün kadar ödeme yapılmasını sağlıyor.