VECTOR Barkod ve Bilgi Teknolojileri A.Ş, OT/VT (Otomatik Tanıma-Veri Toplama) alanında, Türkiye’nin önde gelen (Bilişim İlk 500) bilgi teknolojileri, yazılım, donanım ve hizmetleri şirketi olarak tanınıyor. Firma, 2009 yılında, şirketlere iş süreçlerini daha etkin yürütmelerini sağlayan kurumsal iş çözümleri sunmak için kuruldu. Şimdi ise piyasaya mükemmel avantajlar sunan bir çözümle çıktı…

SANAYİDE SAHA ÇALIŞMALARI İÇİN İDEAL

Ergonomik ve sert tutuş özellikleriyle geliştirilen XPAD L10 dayanıklı tablet bilgisayarlar, özellikle de günlerini yürüyerek ve çalışarak geçiren saha çalışanları için geliştirildi. Saha hizmetlerinde ve sanayide çalışan kişilerin zorlu çalışma koşullarına kusursuz uyum gösteriyor.
20 yıllık tecrübeyle geliştirilen Xplore, dengeli tasarımı mükemmelleştiriyor ve kullanıcın tutuşunu maksimum seviyeye çıkarıyor. Bugüne kadar geliştirilen en son teknolojiyle dayanıklı bilgi işlem teknolojisinin entegre edildiği Xplore, şimdiden yoğun bir taleple karşılaştı.

Sektörel tecrübesiyle kurucuları ve ekibiyle farklı sektörlere kurumsal mobilite ve izlenebilirlik alanında avantaj sağlayan Vector Barkod ve Bilgi Teknolojileri, müşterilerinin uzun vadeli iş ortağı olarak çalışmalarını sürdürüyor.