İla Danışmanlık Yazılım Otomasyon, lojistik ihtiyaçlarına getirdiği teknolojik çözümler ile uygulamalara kolaylık, müşterilerine daha fazla zaman ve memnuniyet sağlıyor. Sorter sistemleri, AS-RS sistemleri, ışıklı toplama sistemleri, shuttle car sistemleri ve dikat taşıma sistemleri ile sektöre hizmet veren İla Danışmanlık, satış öncesi ve sonrasında geniş ve kapsamlı servis desteği de veriyor.
Özellikle yazılımla ilgili konularda, firma kendi yazılımı olması dolayısıyla konusunda uzman teknik danışmanlarıyla hızlı, etkili çözümler sunuyor.

İla Danışmanlık, belirlenen periyotlarda, sistemin mümkün olan en üst seviyede çalışmasını sağlamak amacıyla önleyici bakım hizmeti de sunuyor. Bu bakım kapsamında teknikerleri ve diğer ilgili personeli, sistemi yerinde inceleyerek yapılması gereken bakım aşamalarını gerçekleştiriyor ve sonuçlarını bir rapor halinde müşterilerine sunuyor.

Müşterilerinin sahip oldukları sistemin büyüklüğüne bağlı olarak ihtiyaç duyulması halinde kullanılmak üzere belirli bir oranda yedek parça stoğu da bulunduruluyor. Ayrıca firma, gerektiğinde bazı parçaların değişimiyle ilgili müşterilerinin teknik ekibine detaylı bilgi ve eğitim de veriyor.