50 yılı aşkın bir süredir Türkiye pazarında bulunan Almanya merkezli NOVEXX Solutions, kimliklendirme konusunda tanınmış ve uzun süredir bu sektörde hizmet veren İtalyan Eidos firmasının Coditherm markalı baskı uygulamalarıyla da firmalara çözüm sunuyor. Firmalara maliyet ve zaman tasarrufu sağlayan  uygulamaları ile özellikle plastik, ahşap, deri ve boyalı metal ürünlerin yüzeylerine direkt olarak termal transfer yöntemi ile baskı yapmayı sağlıyor.

Eidos’un Coditherm markalı baskı uygulamalarıyla sağladığı en büyük avantaj ise değişken bilgiyi ürünün üzerine direkt olarak baskı yapabilmesi.

Coditherm, ürünlerin uygun yüzeylerine logo, resim gibi sabit görsellerin yanında, ürün bilgisi, seri numarası, tarih/saat bilgisi, barkod gibi değişken bilgileri de herhangi bir klişe veya kalıp gerektirmeksizin yazdırılmasını mümkün kılıyor. Ayrıca bir donanıma ihtiyaç duymadan yazdırılacak bilgi tek dokunuşla cihaz üzerinden revize edilip anlık olarak basılabiliyor.

Bu uygulama özellikle seri numarası, barkod gibi değişkenler kullanan plastik kasa, çöp kutusu, palet, plastik mühür imalatçıları, sigorta, röle gibi elektrik komponent üreticileri, hortum ve plastik boru imalatçılarının baskı süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Coditherm, benzersiz uygulama yönteminin getirdiği maliyet ve zaman tasarrufu avantajları ile hedef sektörlerdeki uygulamalarda birçok avantaj sağlıyor.

http://www.novexx.com.tr/