Depolarında operasyon süreçlerini hızlandırmak ve doğru sevkiyatı sağlamak amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan Türkay Tarım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Türkay, dikey lift sistemi yatırımları ile depolama ve üretimde ön hazırlık süreçlerini iyileştirdiklerini belirtti.

"ZAMANINDA VE SIFIR HATA İLE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Türkay, "Alman, Kardex Remstar marka yoğun depolamaya yönelik farklı kapasitelerde dikey lift sistemi yatırımlarımız ile depolama ve üretimde ön hazırlık süreçlerimizi iyileştirdik. Bu dikey depolar hem yerden ciddi oranda kazanmamızı sağladı hem de MRP programımızla entegre çalıştığından iş emirlerine göre ön hazırlık süreçlerimizin zamanında ve sıfır hata ile gerçekleşmesini sağlıyor." ifadelerini kullandı.

DIŞ PAZARDA MİNOS AGRİ MARKASIYLA BÜYÜYOR

Tarım makinaları ve teknolojileri alanında 62 yıldır faaliyetlerine devam eden firma, toprak işlemeden, ekim, bakım ve gübreleme makinalarına, hasat-harman makinalarından, hayvancılık makinalarına kadar tarımsal mekanizasyon denildiğinde akla gelebilecek her ürün gurubundan tarım alet ve makinaları üretiyor ve tarım alet ve makinalarına döküm, lazer kesim, kaynaklı yarı mamul, dişli, mil, gibi aktarma elemanları üreterek yan sanayi olarak da ciddi bir potansiyel sunuyor.

Yurt içinde "TÜRKAY", yurt dışında ise "Minos agri" markası ile yolculuğunu sürdüren firma, “Minos agri” markasını dünya çapında bir marka yapabilmek adına ve bu kapsamda firmaya ticari birçok avantaj sağlayacak tüm stratejileri hayata geçiriyor.