TLS Lojistik, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında 12. deposunu faaliyete geçiren firma, 2022 yılının ilk ayında da araç filosuna 45 milyon TL yatırım yaparak 30 aracı daha filosuna kattı.

EURO 6 MOTORLU, ÇEVRECİ VE SÜRÜCÜ DOSTU

Türkiye çapında 60'tan fazla dağıtım operasyon merkezi ve yurt dışı ofisleri ile sektörün önde gelen lojistik sağlayıcılarından biri olan şirketin filosuna dahil ettiği araçlar, son teknolojiye sahip Euro 6 motorlu çevre ve sürücü dostu özellikleriyle öne çıkıyor.

Firma yeni araçlarıyla tüm Türkiye operasyonlarında müşterilerine kesintisiz hizmet sunacak.

"YENİLEMEYİ VE ARAÇ SAYIMIZI ARTIRMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Yıla yatırım yaparak başladıklarını belirten TLS Lojistik Taşımacılık Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Ünal, çevreci yaklaşımlarını destekleyen yatırımlarıyla toplam özmal araç sayılarının 400’e yaklaştığı bilgisini verdi.

KIZILDENİZ’DEKİ KRİZ TÜRK İHRACATÇISINA AVANTAJ SAĞLAYABİLİR KIZILDENİZ’DEKİ KRİZ TÜRK İHRACATÇISINA AVANTAJ SAĞLAYABİLİR

 Amaçlarının her zaman katma değer oluşturan, stratejik bir iş ortağı olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da sektörün ufkunu açmak olduğunu vurgulayan Ünal, "Bu bağlamda filomuzu gençleştirmeye ve genişletmeye yönelik çalışmalarımız yıl içinde devam edecek." ifadelerini kullandı.