Uzun yıllardır taşımacılık operasyonlarını yönettiği; kağıt, hijyen ve ev bakım ürünlerinde sektörünün lider firması müşterisi için 11 bin m2’lik yeni depo açıyor. İsimlerini takım yıldızından alan toplamda 11 depo tesisine yeni katılacak 12. yıldızlarının adı Canopus. Canopus, gökyüzünün en parlak ikinci yıldızı. Parlaklığı ile yeniliği ve aydınlığı simgeliyor.

"ÖZEL DEPO PROJESİNİ GELİŞTİRİYORUZ"

TLS Lojistik Depolama Hizmetleri Genel Müdürü Ali Baykuş yeni depoları için şunları söyledi: “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını tespit ediyor ve taleplerini karşılamak üzere yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Sektör lideri ve uzun yıllardır taşımacılık tarafında hizmet verdiğimiz müşterimiz için 11 bin metrekarelik özel depo projesi geliştirme yönünde hazırlıklara başladık. Toplamda bu proje için 1.7 milyon dolar yatırım yaptık. Bu yatırımızla hızlı, izlenebilir ve sürdürülebilir lojistik hizmetimizi esneklik, değer yaratma odaklı yaklaşımımızı birleştirerek müşteri memnuniyetini en yüksek düzeyde tutarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel çözümler üretiyoruz.” 

Sözlerine devam eden Ali Baykuş, “Hayata geçireceğimiz bu özel depoda müşterimizin e-ticaret lojistiği için özel olarak dizayn edilen alanlar olacak ve müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunacağız.  E-ticarette hizmet veren tüm firmalarımız için depolama, sipariş yönetimi, paketleme, sevkiyat ve iade gibi tüm e-ticaret operasyonlarını gerçekleştirerek satışa odaklanmalarını sağlayacağız. Sunduğumuz entegrasyon sayesinde uçtan uca tüm operasyonel hizmetleri de takip edebilecekler. 20 yılı aşkın süredir alanında deneyimli ekibimiz ve güçlü IT altyapımız ile e-ticaret lojistiği operasyonlarını kolaylaştırmak, işlerimize değer katmak için bu süreçlerin her noktasında daha etkin ve verimli olmalarını sağlamak önceliğimiz” dedi. 

SOYSERİN GRUP KARANLIK DEPO YATIRIMI PLANLIYOR SOYSERİN GRUP KARANLIK DEPO YATIRIMI PLANLIYOR

231 bin metrekareye ulaşacağımız depolama hizmetimizle müşterilerimize özel lojistik çözümler üretmeye, başarımızı sürdürülebilir kılmaya devam edeceğiz. Hedefimiz katma değer yaratan, stratejik bir iş ortağı olarak geçmişte olduğu gibi günümüzde de gelecekte de sektöre yön vermektir.” diye belirtti.