360 CNP Event tarafından organize edilen, içerik danışmanlığını İstanbul Okan Üniversitesi’nin üstlendiği “5. LOJİ&TED” konferansı, 20 Şubat 2020 tarihinde İstanbul Hilton Maslak Hotel’de gerçekleştirilecek.  

“Fark Yaratan Tedarik Zinciri, Lojistik Yöntem ve Çözümleri” temasıyla geleceğe odaklanacak organizasyonun lojistik ve tedarik zincirinde en iyi uygulamalar, fark yaratan iş modelleri, sektörel ve yapısal fark yaratacak trendler, entegre sürdürülebilirlik yaklaşımları, dijitalleşmede hız, teknoloji, maliyet, esneklik ve akıllı teknolojiler & akıllı lojistik konuları ele alınacak.

KONUŞMACILAR ARASINDA KİMLER VAR?

Konferansın konuşmacıları arasında Arçelik Uluslararası ve Türkiye Lojistik Yöneticisi Bülent Bakışkan, İstanbul Okan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güner Gürsoy, Thread In Motion CEO’su Kadir Demircioğlu, LODER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, Sick Türkiye Güvenlik Sistemleri Müdürü Mustafa Sezer, ST Endüstri Radyo programcılarından İTÜ & Harvard Business School Researcher Project Lead Dr. Sevgi Yılmaz, gibi önemli isimler olacak.

SPONSOR OLDULAR

ST Endüstri Medya’nın medya partnerleri arasında yer aldığı konferansın ana sponsoru Horoz Lojistik, panel sponsorları Thread in Motion ve SDZ, sunum sponsorları Sick, Milvus Robotics, Yandex, Turkish Cargo, Jungheinrich destek sponsorları ise Leuze electronic, Klinkhammer ve Panasonic oldu.

Destekleyen kurumlar arasında Lojistik Derneği (LODER), Tedarik Zinciri Yönetimi Derneği (TEDAR), Okan Üniversitesi, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) ve Araç Lojistikçileri Derneği (ARLOD) yer alıyor.