SELCO Danışmanlık, Türkiye’nin büyüyen tavuk restoran zinciri Tavuk Dünyası’nın üretim faaliyetlerinde kalitesine katkı sağlamak hedefiyle danışmanlık hizmeti verdi.

İlk restoranını 2012 yılında açan ve Türkiye genelinde toplam 43 şehirde 170’ten fazla şubesi ile müşterilerine hizmet veren Tavuk Dünyası’na sunulan hizmet çerçevesinde SELCO, firmanın Şekerpınar’daki tesisinde lojistik operasyonlarının iyileştirme alanlarını belirledi. 

Yeni tesis tasarımı ve operasyon iyileştirme konularında firmaya hizmet veren SELCO, bu bağlamda yerleşke, süreç, donanım, teknoloji ve performans yönetimini ön plana çıkardı.

Firmanın Ankara’da devreye alacağı yeni üretim tesisinin yerleşim projesi, üretim ve lojistik süreçlerinin en elverişli biçimde tasarlanmasına destek vererek, ayrıca doğru ekipman yatırımlarının da tespitini sağladı.

SEKTÖRÜNÜN ÖNDE GELEN FİRMALARIYLA ÇALIŞIYOR

Müşterilerine tedarik zinciri danışmanlığı, yazılım danışmanlığı, depo ve dağıtım merkezi lojistiği, iş analitiği çözümleri ve malzeme taşıma lojistiği sunan şirketin referansları arasında Aygaz, BP, MediaMarkt Türkiye, Farplas, Korozo, Şişecam, Tofaş gibi sektörlerinin önde gelen firmaları bulunuyor.