SICK ve Lojistik Derneği LODER tarafından organize edilen “Lojistikte Otomasyon Teknolojileri Semineri”, 9 Aralık 2021 tarihinde İstanbul Ataşehir’deki Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirildi.

Bu yıl 10’uncu kez sektörü buluşturan seminer kapsamında; “Akıllı Lojistik Teknolojileri”, “Depoda Otomasyon/Lojistik Teknolojileri” ve “Otomasyonda Barkodun Önemi” konuları öne çıktı. Seminere lojistik sektörü ağırlıklı olmak üzere, otomasyon ve makina sanayinden sektör profesyonelleri katılım sağladı.

AKILLI LOJİSTİK TEKNOLOJİLERİ, VERİ VE E-TİCARETİ OTOMATİKLEŞTİRMEK

Ev sahibi olarak SICK Türkiye Genel Müdürü Mehmet Kahveci ve LODER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş’ın açılış konuşmalarıyla başlayan seminer programı, alanında uzman konukların sunumlarıyla devam etti.

LODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Büyüközkan “Akıllı Lojistik Teknolojileri” konusunu katılımcılara sunarken, Yurtiçi Kargo Operasyonel Projeler Grup Müdürü Ulaş Kuru “Kargoda Otomasyon Teknolojileri” başlıklı sunumuyla yer aldı.

SICK İzlenebilirlik ve Kalite Ürün Sorumlusu Efe Aykut Koç’un “En İyisi, Hangisi?”, Jurcom BV CEO’su Avukat Ali Osman Özdilek’in yaptığı “Büyük Sıfırlamanın Şafağında Veri ve Verinin Korunması” sunumuyla devam etti.

GLOBELİNK ÜNİMAR TUZLA’DA YENİ DEPOSUNU AÇTI GLOBELİNK ÜNİMAR TUZLA’DA YENİ DEPOSUNU AÇTI

ÖĞLE OTURUMUNDA KİMLER SAHNE ALDI?

Seminerin öğle oturumu SICK Servis Ürün Yöneticisi Sezai Aydınlık’ın “Bakmak ya da Bakmamak” başlıklı sunumuyla başladı.

Aydınlık’ın ardından Hepsijet Operasyon Süreç Geliştirme Direktörü Arif Karaca’nın “Otomasyonda Barkodun Önemi” ve TürkTraktör Parça Tedarik ve İç Lojistik Müdürü M. Recai Baylan’ın “Lojistiğin Geleceği” başlıklı sunumları gerçekleştirildi.

YILIN ÖZEL KONUKLARI ASAF SAVAŞ AKAT VE EGE CANSEN OLDU

SICK Türkiye Genel Müdürü Mehmet Kahveci’nin moderatörlüğünü üstlendiği Seminerin Özel Bölümüne ise, Yönetim Danışmanı ve Ekonomist Ege Cansen ile Akademisyen ve Ekonomist Prof. Dr. Asaf Savaş Akat katıldı.

Sorular bölümüyle tamamlanan seminerin fuaye alanında ise, SICK firmasının canlı demoları ve uygulama çözümleri katılımcılara sunuldu.