Altınbaş Üniversitesi, BVL Chapter ISTANBUL ve Buyer Network Academy ortaklığıyla düzenlenecek “Lojistikte Yeni Teknolojiler Semineri” 8 Mayıs’ta yapılacak.

Altınbaş Üniversitesi Gayrette Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek seminerde, Sick ve Sew Eurodrive lojistik sektörüne özel çözümlerini katılımcılarının beğenisine sunacak.

Firmalar, sektördeki çözümlerini deneyimlemek isteyen kişileri F bloktaki 2. kat fuaye alanında yer alacak standlarında ağırlayacak.  

FİZİKSEL VE DİJİTAL TEDARİK ZİNCİRİ BİRLEŞİR Mİ?

Sektördeki güncel teknolojileri ve hizmetleri görmek, değerlendirmek ve mukayese etmek, fiziksel tedarik zincirinin yeniliklerini dijital tedarik zinciri ile bir araya getirmenin yöntemlerini ele almak amacıyla gerçekleştirilecek seminere alanında önemli konuşmacılar katılacak. 

Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin, Jungheinrich Servis Satış Temsilcisi Ufuk Cön, Arvento Bölge Satış Müdürü Arda Ardıç, Hapag Lloyd Satış Direktörü Sandra Ferlandes, BVL Yönetim Kurulu Başkanı Arda Polat, Buyer Network Business Kurucusu Prof. Dr. Murat Erdal ve ShipsGo Kurucu Ortağı Prof. Dr. Okan Tuna gibi önde gelen isimler konuşma yapacak. 

Seminere katılım ücretsiz olup, ilgilenenler üniversitenin web sitesi aracılığıyla kayıt yaptırabiliyor.