CEM KARATAY - Satınalma ve tedarik yöneticilerini buluşturan CPO Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi ve Sanal Fuarı, 17 Eylül’de İTO Merkez Binası ve Exponext Dijital Platform olmak üzere hibrit bir model ile açıldı.

TÜSMOD ve Ekspoturk tarafından organize edilen ve İTO iş birliğiyle, “Sürdürülebilir Ekonomik Gelişimde Yerli ve Milli Olmanın Önemi” temasıyla düzenlenen etkinliğin açılışında İTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Özer, TÜSMOD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Hüryılmaz ve CPO Türkiye Etkinlik Direktörü ve Ekspoturk Genel Müdürü B. Kemal Şahin birer konuşma gerçekleştirdi.

Etkinliğin keynote konuşmacılarından Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş “Tedarik Zinciri Yönetiminde Finansal Enstrümanlar” ve Ankaref CEO’su Erhan Binici “Dijital Dönüşümde Satınalma Modellerine Pandemi Etkisi” konulu sunumları ile yer aldılar. 

19 EYLÜL’E KADAR SÜRECEK

Dijital Satınalma Yönetimi, Sürdürülebilir Risk Yönetimi, İnovatif Tedarikçi İlişkileri Yönetimi ve Global Yetenek Yönetimi olmak üzere dört tema ekseninde hazırlanan etkinliğe; Vakıf Katılım Altın sponsor, Ankaref Gümüş sponsor ve Dyson Bronz sponsor olarak destek verdi. 

Üç gün sürecek etkinlik kapsamında ziyaretçiler; Avrupa Çanta, Cesan Vinç, C2FO, Enformak, GNR Dış Ticaret, Magma Solutions, Marsh Sigorta, Novoma, Nurel Medikal, SabancıDx – Pratis, Sistematik OTVT, Subaşı Gümrük, Taahhut.com, Teksstill Tekstil ve Worldche firmalarının dijital standlarını ziyaret edebilecek.

Dijital fuarın yanında paneller ve B2B görüşmelerle satınalma ve tedarik yöneticilerini bir araya getiren etkinlik, 19 Eylül’e kadar devam edecek.