CEM KARATAY -  CPO Türkiye’nin pandeminin ardından yeni normalde satınalma ve tedarik yöneticilerini bir araya getireceği “CPO Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi”, İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ev sahipliğinde 17-19 Eylül 2020 tarihlerinde hibrit olarak gerçekleştirilecek.

Zirve, “sürdürülebilir ekonomik gelişimde yerli ve milli olmanın önemi” temasıyla, İTO Merkez Binası ve Exponext Dijital Platform olmak üzere gerçek ve sanal olmak üzere iki yöntemle yapılacak.

Etkinlik, satınalma ve tedarik zinciri yönetimi alanında lokomotif sektörlerin yerli ve millileşmedeki öncü rolünü harekete geçirmeyi ve pandemi ve kriz dönemlerinde olası tedarik zinciri kopmalarının önlemeyi hedefliyor.

580 MİLYAR TL’LİK SATINALMA GÜCÜ BİRARADA 

Etkinlik kapsamında; sürdürülebilir risk yönetiminden global yetenek yönetimine, inovatif tedarikçi ilişkileri yönetimi ile CEO-CPO ilişkilerinde vizyona satınalma ve tedarik yöneticileri için önemli konular masaya yatırılacak.

Binden fazla izleyici ve 10 binlerce etkileşimin hedeflendiği Exponext Dijital Platform alanında, firmalar yeni nesil dijital fuar alanında markalarını konumlandırabilecek ve dijital B2B görüşmeler yapabilecek.

Toplamda 580 Milyar TL’lik bir satınalma gücünün bir araya geleceği, TÜSMOD ve EKSPOTURK’ün iş birliğiyle gerçekleşecek Zirveyi; ASELSAN, THY, TÜPRAŞ, TOFAŞ gibi kuruluşlardan CEO ve CPO kademesinde üst düzey yöneticiler, yurt içi ve dışından satınalmacılar, KOBİ, yan sanayi, hizmet sektörü ve tedarikçilerin takip etmesi bekleniyor.