Uluslararası lojistik firması Logitrans Lojistik A.Ş., yurt dışı seferlerine son olarak Fas’ı da ekledi.

ÜLKENİN EN BÜYÜK SAĞLAYICISI İLE HİZMET SUNACAK

Karayolu, denizyolu, demiryolu, havayolu ve Intermodal taşımacılık çözümlerinin yanı sıra, depolama, gümrükleme, tedarik zinciri çözümleri ve e-ihracat hizmetleri veren firma, Fas’ın en köklü ve büyük lojistik hizmet sağlayıcısı Timar iş birliğiyle, bölgede de ekonomik, hızlı ve güvenli taşımacılık ilkeleri doğrultusunda çalışmalarına başladı.

"AVANTAJLI FİYAT VE HIZLI TESLİMATTAN ÖDÜN VERMİYORUZ"

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Logitrans Lojistik A.Ş. Fas ve Iberia Hat Müdürü Fadim Uysal, Fas'ın Türkiye’nin en fazla ticaret yaptığı Afrika ülkeleri arasında beşinci sırada bulunduğuna dikkat çekerek, “Hem komple hem de parsiyel yüklerin düzenli olarak her Cuma – Cumartesi çıkışları yapılmaktadır. Yalnızca 6 günde Fas’a ulaşarak ülkenin en büyük lojistik hizmet sağlayıcılarından olan Timar’ın da iş birliğiyle, en düşük seviyede yerel masraflarla ve en yüksek güvenlik koşullarında müşterilerimize hizmet sağlıyoruz. Bunu yaparken avantajlı fiyatlar ve hızlı teslimat anlayışımızdan da ödün vermiyoruz” diye konuştu.

Şirket, bölgeye yönelik taşımaların yanı sıra ülkeye gümrüklü, ısı ve nem kontrollü depolama hizmetleri ile ülke içi dağıtım hizmetlerini de sunuyor.