PTT AŞ, posta ve kargo dağıtımında kullandığı enerji verimliliği yüksek ve doğa dostu elektrikli araç sayısını gün geçtikçe artırıyor.

"ELEKTRİKLİ ARAÇ FİLOMUZA YENİLERİNİ EKLEDİK"

Konuyla ilgili firmanın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, çevreci, sürdürülebilir ve 2053 hedeflerine uygun araçlarla görevde oldukları bildirildi ve yenilikçi, doğa dostu elektrikli araçlar ile daha çevreci bir hizmet sunulmaya devam edildiği belirtildi.

LOJİSTİK ŞİRKETLERİ SİBER SALDIRIDA KRİTİK EŞİKTE LOJİSTİK ŞİRKETLERİ SİBER SALDIRIDA KRİTİK EŞİKTE

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten firmanın paylaşımını yeniden paylaşarak "Elektrikli araç sayımız her geçen gün artıyor! PTT Ailesi olarak daha çevreci anlayışıyla, elektrikli araç filomuza yenilerini ekledik." ifadelerini kullandı.

SIFIR KARBON SALINIMLI ARAÇLAR, DAR YOLLARDA DAHİ HİZMETTE

Enerji maliyeti açısından içten yanmalı motorlara göre 7 kat daha fazla avantaj sağlayan, yüzde 100 elektrikli ve sıfır karbon salınımlı araçlar, tam dolu şarjla 220 kilometre yol alabiliyor. Düşük şarj maliyetiyle tasarruf sağlayan araçlar, 4 ila 9 saatlik sürede şarj edilebiliyor.

Kargo ve e-ticaret taşımacılığında çevre dostu yeni bir dönemi başlatan elektrikli dağıtım araçları, kullanışlı tasarımı sayesinde en dar sokaklarda dahi rahatlıkla gidebiliyor. İki farklı hız moduna sahip, pratik yükleme ve boşaltma işlemleri yapılabilmesine olanak tanıyan söz konusu araçların hızı da saatte 55 kilometreye kadar ulaşabiliyor. (AA)