Plywood sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Baba Yapı, geniş ürün gamı ile farklı sektörlere hizmet vermeye devam ediyor. Markanın hizmet verdiği en önemli sektörlerden biri de depolama. 

E1 STANDARDINDA PLYWOOD SİSTEMLERİ

Kalitenin, hijyenin önemli olduğu depolama alanı, burada kullanılacak malzemelerin de kalitesini, sağlığa herhangi bir zararlı olmayışını ve uygulamada kolaylık sunmasını zorunlu kılıyor. Baba Yapı, E1 standardındaki plywood ürünleri ile sektörün bu ihtiyaçlarına cevap veriyor. Depolama ve lojistik sektöründe raflarda kullanılmak üzere plywood hizmeti veren Baba Yapı, ayrıca soğuk oda depolarının zeminlerine plywood satışı gerçekleştiriyor.  Firma, yüksek standarttaki plywood ürünlerinin yanı sıra hızlı teslimat süreçleriyle de bu önemli sektöre avantaj sunuyor. 

İstanbul Deparko Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Baba Yapı, bugün sektörün en önemli temsilcileri arasında yer alıyor. Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle sektörde kısa zamanda önemli bir yer edinen marka, kaliteli ürünleri ile öne çıkıyor. Standartları yüksek, sürdürülebilir ormanlarda yetişen ağaçlardan elde edilen kontrplak ve malzemelerinin satışını yapan Baba Yapı; inşaat sektöründe, çatı, cephe, parke, mobilya, iç dekorasyon gibi alanların yanı sıra reklam panosu, depolama, lojistik gibi farklı sektörde geniş ürün gamıyla hizmet veriyor. İzmir, Mersin, İstanbul limanları sayesinde tüm Türkiye’ye hizmet veren Bab Yapı; hızlı teslimat süreçleri ile müşterilerine avantaj sunuyor.