Interroll Group, modern öğrenme yöntemlerine, eğitim tesislerine ve ekipmanlarına sürekli yaptığı yatırımlarıyla çalışanları, müşterileri ve ortakları için eğitime olan bağlılığının altını çiziyor.  
Ayrıca, etkileşimli donanım ve uygulamalı alıştırmalar verimli öğrenmeyi ve öğrencilerin yüksek motivasyonunu sağlıyor.

ÇALIŞAN AKADEMİSİ

Interroll için çalışanların eğitimi ve yetkinliklerin sürekli gelişimi, temel bir varlık ve stratejik bir amaç olarak öne çıkıyor. Bu nedenle firma, çalışanlarının müşteri taahhüdü, duyarlılığı ve bilgisi konusunda "Sınıfının En İyisi" olması için çalışıyor. Interroll organizasyonuna dünyanın her yerinden gelen öğrenciler, Interroll portföyünde ve müşterilerin uygulamalarında eğitiliyor, ancak günlük operasyonlar için destek alıyorlar. Sürekli eğitim çalışmalarıyla her bir çalışanın yeteneklerini en uygun şekilde kullanılması sağlanıyor. 
Geleneksel sınıf eğitimi ile yeni e-teknolojilerin harmanlanmış öğrenim kurslarında karıştırılması, engelleri ortadan kaldırmaya, eğitimi öğrenenin çevresine getirmeye ve uygun görüldüğünde seyahat maliyetini düşürmeye yardımcı oluyor."Harmanlanmış öğrenme", farklı öğrenme yöntemlerinin, tekniklerinin ve kaynaklarının harmanlanması ve etkileşimli olarak anlamlı bir öğrenme ortamında uygulanması anlamına gelir.


 Klasik sınıf eğitimi bileşeni, firmanın eğitim anlayışında hala hayati bir rol oynuyor. Hiçbir şey uygulamalı egzersizlerin ve sosyal etkileşimin de yerini almıyor. E-öğrenme bileşeni, öğrencilere istedikleri zaman ne zaman, nerede ve ne kadar öğreneceklerini öğrenmek için ek özgürlük sağlıyor.
Kendi hızlarına, öğrenme tarzlarına ve seviyelerine uygun en iyi aktiviteleri de seçebiliyorlar. Öğrenciler kendi öğrenmelerinde daha bağımsız ve kendine güvenebilirler. Ayrıca kararlar alabilir, yaratıcı ve eleştirel düşünebilir, araştırabilir ve keşfedebilirler.

MÜŞTERİLER VE ORTAKLAR İÇİN

Uzmanlarla, ekipler fikir alışverişinde bulunabilir, en iyi uygulamaları öğrenebilir ve yalnızca Interroll gibi küresel bir tedarikçi tarafından sunulan bir içgörü bilgisi edinebiliyorlar. Bu nedenle İnterroll müşterilerine ve ortaklarına birçok farklı konuda eğitim ve atölye çalışmaları sunuyor. Ürün, kurulum ve bakım eğitimleri olabilir. Ya da hepsinin bir karışımı! Bu kurslar ihtiyaca göre özelleştirilebiliyor.