CEM KARATAY - Lodamaster Grup, Polonya menşeli InPost ile yaptığı anlaşma çerçevesinde toplamda 7 adet crossbelt sorter sisteminin kurulumunu ve devreye alım aşamalarını tamamlayarak teslimatını gerçekleştirdi.

Firma, 2019 yılında iki sistemin başarılı kartal escort bir şekilde kurulmasının ardından kilitli teslimat dolapları çözümleri sunan InPost ile çeşitli Avrupa şehirlerine ek olarak crossbelt sorter sistemi için yeni bir sözleşme yaptı.

Pandemiye rağmen tüm kurulumları tamamlayan ve sahaya gitmeden yazılım ekibinin yerel proje ekiplerine verildiği destek ile kurulan sistemlerin yazılımlarını uzaktan tamamladı.

Firmadan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Altı ay önce, LODAMASTER'ın geçen yıl 2 sistemin başarılı bir şekilde kurulmasının ardından çeşitli Avrupa şehirlerinde ek 7 çapraz bant ayırma sistemi sağlamak için INPOST ile bir sözleşme yapıldığını duyurduk. Bugün, salgına rağmen tüm kurulumların çalışır durumda olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! Seyahat yasakları nedeniyle sahaya gidemeyen yazılım ekibimiz, yerel proje ekiplerimiz tarafından kurulan tüm sistemlerin yazılımlarını uzaktan etkinleştirdi. Bu zorlu dönemde bize güvenen özverili ekibimize ve INPOST'a teşekkür ederiz."