Coroba,ilk WMS yazılımını 12 yılı önce yapmış,günümüze gelene kadar geliştirmiş ve hala kullanmaya devam etmektedir.WMS yazılımı esnek yapısı gereği işletmelere çok kolay entegre ediliyor. 2Bee yazılımı otomatik depolar için özelleşmiş bir yazılımdır.  Depo yönetim sistemlerindeki malzeme akış (MFC), depo kontrol (WCS) ve makina kontrol (MC) işlemlerinin tamamını ve depo yönetiminin (WMS) bir bölümünü içerisinde bulunduruyor. İşletmelerin kullandığı ERP yazılımları ile de kolayca entegre olabiliyor. İşletmenin planlama, üretim , satın alma, sipariş gibi işlemlerinin yürütüldüğü ERP yazılımı depo işlemlerini saha ile birleştiriyor.

2Bee, otomatik depoyu besleyen veya devamı niteliğinde olan sistemlerle de entegre olabiliyor. Yani depo sonundaki dağıtım sistemine veya depoyu besleyen konveyör sistemlerine bağlanarak işletmenin malzeme akışının büyük bir kısmı otomatikleştirilebiliyor. Malzeme taşıma işlemlerinde bu entegrasyonlar(ERP, besleme ve dağıtım sistemleri…) insan trafiğini, evrak trafiğini ve hata oranını en aza indirerek zaman kazandırıyor. Üretim emri ile birlikte üretim hatlarına, depolardan otomatik olarak malzeme aktarımı veya sevkiyat emri ile depolardan otomatik olarak kamyonlara ürün taşınması gibi işlemler bir işletmenin iş hacminin büyümesine olanak tanıyor.Barkod, RF okuyucu gibi cihazlarla girişler otomatikleştirilir, ürün teyidi yapılır veya çeki listesi gibi listeler oluşturulabilir.
FIFO, LIFO, LEFO , ABC analizi gibi işlemlerin işletilebilmesi, akıllı stok yönetimi (malzeme kullanma sıklığına göre stok dizimi… ) gibi algoritmalar uygulanır. İşletme çalışma şekline göre davranış şekilleri ayarlanabiliyor (Sistem boşta kaldığında depo raf düzenlemeleri yapar). Son kullanıcı ara yüzleri işletmeye özel olarak oluşturuluyor. Stok takibi, çıkış takibi, stok alanı yönetimi, sayım, stok hareket analizi, kullanıcı yetkilendirmeleri gibi işlemler bu ara yüzlerden yapılıyor.