OMRON, 24 Mayıs'ta başlayıp hafta boyunca devam edecek "İntralojistik Haftası" kapsamında her gün bir konuda gerçekleştirilecek webinarlar ile akıllı, otonom ve emniyetli malzeme akışını sektör profesyonellerine anlatacak.

DİJİTALLEŞME VE OTOMASYON YATIRIMLARIYLA ÖNEM KAZANDI

Üretim yapılan ya da yapılmayan tüm tesislerde malzeme akışının optimize edilmesi, otomatik hale getirilmesi, entegre edilmesi ve yönetilmesi olarak tanımlanabilecek intralojistik çözümler, gerek dijitalleşmenin etkisi gerekse de son yıllarda artan otomasyon yatırımları ile öne çıkıyor.

Optimize edilmiş çevik üretim, yalnızca malzemelerin tamamen otomatik sistemler ile teslim alındığı, teslim edildiği ve yüklendiği bir ortamda sağlanabilir.

Söz konusu otomatik malzeme akışı ayrıca, ham madde teslimatından üretim hattı işlemeye, kalite denetiminden nihai ürün depolanmasına kadar bir tesisin tüm alanlarında uygulanabilir.

5 GÜNDE 5 FARKLI KONU ELE ALINACAK

Bu doğrultuda firma, 1 hafta boyunca "Otonom Mobil ve Kolaboratif Robotlar ile Kusursuz Malzeme Akışı", "Pano Üretim Teknolojileri", "Emniyetli İntralojistik", "Sahadan Gelen Verilerin Akıllı Hale Getirilmesi, BT'ye İletilmesi ve Veritabanı ile Haberleşme" ve "İzlenebilirlik 4.0" başlıklarında katılımcıları bilgilendirecek.

Detaylı bilgi almak ve etkinliklere katılmak isteyenler firmanın web sitesini ziyaret ederek seminerlere kaydını yaptırabiliyor.

PROGRAMDA NELER VAR?

Firmanın 24 Mayıs 2021 tarihinde başlayıp, 28 Mayıs 2021 tarihinde tamamlanacak online seminer serisinin programı ise şöyle: