GSL Mühendislik tarafından, farklı seviye ve kapsamlarda sunulabilen eğitimler, endüstriyel haberleşme konusunda saha ekibinin yetkinlik kazanmasını isteyen firmalara hitap ediyor. 
Uygulamalı sertifika eğitimleri, geçtiğimiz hafta Moxa Certified Trainer programını tamamlayan proje ve satış mühendisleri tarafından verilecek. Eğitimler, aşağıdaki konuları ele alabilecek:

  • Temel Endüstriyel Ethernet Eğitimi
  • Temel Endüstriyel Network Tasarımı
  • Endüstriyel Ağlarda İşletim ve Bakım
  • İleri Seviye Endüstriyel Network Tasarımı

GSL, yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimini otomasyon ve network sistemleri için dünyanın lider çözüm sağlayıcılarından biri olan Moxa ile 2003'te yaptığı distribütörlük anlaşmasıyla birleşti ve anlaşmadan itibaren çalışmalarını bu sektörde yoğunlaştırdı. Bu anlaşmayı takiben, endüstriyel otomasyon ve haberleşme sektöründe dünyanın en üst düzey teknolojisini üreten Moxa’nın çözümlerinin Türkiye’nin önemli projelerinde de kullanılabilmesinin önü açıldı. GSL, Moxa ile anlaşması sonrasında distribütörlük portföyüne Digi, Robustel, Kyland, Virtual Access, Ekosinerji ve Rancent gibi markaları da ekleyerek Türkiye’de kalite anlayışının yaygınlaşması için son derece önemli bir rol üstlendi. Türkiye bilişim sektörünün ilk 500 bilişim şirketinden biri olan GSL, 2016'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketinden biri olarak gösterildi.