Deutsche Post DHL Group bünyesindeki sözleşmeli lojistik uzmanı DHL Supply Chain, Bonn yakınlarındaki Rheinbach yeni bina projesiyle müşterisi olan küresel güç yönetimi uzmanı Eaton için 35 bin metrekarelik tam otomatik depolama tesisinin temelini attı. Tesis 2019 yılında hizmet vermeye başlayacak. 

Resmi temel atma töreni; DHL Supply Chain MLAMEA CEO’su Oscar De Bok ve DHL Supply Chain Almanya&Alpler CEO’su Karsten Schwarz, Rheinbach Belediye Başkanı Stefan Raetz ve Eaton Elektrik Grubu EMEA Kurumsal Başkanı Frank Campbell ve Eaton EMEA Tedarik Zinciri Birimi Başkan Yardımcısı Klaus Gäb’in katılımıyla gerçekleşti.

SCHWARZ: ÖNEMLİ BİR ADIM

Karsten Schwarz’ın burada yaptığı açıklamada "Rheinbach’taki yeni antrepo inşaatının başlangıcı, DHL’in Avrupa’da Eaton için inşa ettiği ve yönettiği üç entegre, yüksek performanslı dağıtım merkezini kapsayan stratejik iş ortaklığımız için önemli diğer bir adım." dedi. 

"MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ BATI AVRUPA BOYUNCA YAYACAĞIZ"

Eaton Elektrik Grubu EMEA Kurumsal Başkanı Frank Campbell ve Eaton EMEA Tedarik Zinciri Birimi Başkan Yardımcısı Klaus Gäb ise yaptığı açıklamada, DHL ile çevre dostu mükemmel bir çözüm bulduklarını belirterek, Eaton gibi DHL'nin de inovasyonları, teknolojisi ve uzmanlığıyla insanların yaşamlarını iyileştirme ve çevreyi geliştirmeyi amaçladığına dikkat çekti ve "Açılacak olan tesisle birlikte müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri ve müşteri memnuniyetini Batı Avrupa boyunca yaymış olacağız. dedi.  Bu yeni tesisin aynı zamanda gelecekte de iş imkanları yaratmaya devam edeceğini belirtti. 

"DHL KÜRESEL BİR MARKA"

Lojistik sektörü denildiğinde akla gelen ilk ve önemli isimler arasında yer alan DHL ailesi; ulusal ve uluslararası paket teslimi, e-ticaret sevkiyatı ve ikmal çözümleri, uluslararası acele posta servisi ve kara, hava ve okyanus taşımacılığından endüstriyel tedarik zinciri yönetimine kadar uzanan hizmetlerle rakipsiz bir lojistik portföyü sunuyor. Dünya genelinde 220’den fazla noktada bulunan ve 360 binden fazla çalışanıyla DHL, 2017 yılında 60 milyar dolardan fazla gelir elde eden Deutsche Post DHL Group’un bir üyesidir.