Geçtiğimiz hafta kuruluşunun 10. yılını kutlayan otonom mobil robot firması Milvus Robotics adına firmanın CEO'su Şamil Özden bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında tüm paydaşlarına ve çalışanlarına teşekkür eden Özden, "İnanılmaz 10 yıl için teşekkür ederim ve işte sırada gelecek 10 yıl!" ifadelerini kullandı.

Özden, kaleme aldığı mesajında şu değerlendirmelerde bulundu:

"YENİ BİR ÇAĞIN BAŞLAMASINA YARDIMCI OLDU"

Milvus Robotics olarak, bugün 10. yılımızı duyurmaktan ve kutlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Yaptığımız iş, kurduğumuz ortaklıklar ve dünya çapında robotik ve otonom sistemler dünyasına getirdiğimiz inovasyonla son derece gurur duyuyoruz.

Milvus Robotics, yalnızca 10 yıl içinde dünyanın her yerindeki işletmelerin çehresini dönüştürmeye yardımcı oldu ve işi daha verimli, doğru, güvenli ve uygun maliyetli hale getirmek için tasarlanmış mobil robotlarda yeni bir çağın başlamasına yardımcı oldu.

Hem küçük işletmelerin hem de milyarlarca dolarlık şirketlerin çalışmalarını destekleyen dünya çapında konuşlandırılan çok sayıda robotla, dünya çapındaki şirketlerle böylesine güçlü ortaklıklar ve iş birlikleri kurma fırsatı için minnettar olmanın da ötesindeyiz.

"KUZEY AMERİKA VE AVRUPA'DA OFİSLER KURMA AŞAMASINDAYIZ" 

Önümüzdeki 10 yılı dört gözle beklerken, bizi bekleyen inanılmaz ilerlemeleri, atılımları ve yenilikleri yalnızca hayal edebiliyoruz.

Müşterilerimize üstün kalite, hizmet ve destek sağlama misyonumuza devam etmek için Kuzey Amerika ve Avrupa genelinde ofisler kurma aşamasındayız aynı zamanda robotik alanında yeni, çığır açan gelişmelerle sürekli olarak olasılıkların sınırlarını zorluyoruz.

En önemlisi de bunu mümkün kılmaya yardımcı oldukları için müşterilerimize, ortaklarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyoruz.