Mercedes-Benz Türk, Akkoç Lojistik firmasına gerçekleştirdiği filo teslimatlarına bir yenisini daha ekledi.

200 ADET SATIN ALDI, NAKLİYEDE KULLANACAK

Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen 113 adet Actros 1845 LS, 81 adet Actros 1848 LS, 5 adet Actros 1851 LS, 1 adet Actros 2632 LD olmak üzere toplam 200 adet Actros satın alan Akkoç Lojistik, yeni araçlarını uluslararası nakliye alanında kullanacak.

Firmanın teslim aldığı yeni araçlarla birlikte filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısı 245'e, toplam araç sayısı ise 254'e ulaştı.

İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENEREK DEVAM EDİYOR

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine; Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Mercedes-Benz Türk TruckStore Grup Müdürü Oytun Balıkçıoğlu, Mercedes-Benz Türk Müşteri Hizmetleri Kamyon Pazarlama Müdürü Ahmet Çevik, Gelecek Otomotiv CEO’su Bekir Koman, Gelecek Otomotiv Kamyon Satış Direktörü Serdar Ulağ, Gelecek Otomotiv Kamyon Satış Filo Müdürü Yusuf Odabaş, Akkoç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Akkoç, Akkoç Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Akkoç ve Akkoç Grup Lojistik Direktörü Arif Uğur katılım sağladı.

Entegre lojistik çözümleri ile müşterilerine lojistik hizmetinden daha fazlasını sunmayı hedefleyen iki firma arasında 2004’ten bu yana devam eden iş birliği, böylece 200 adetlik teslimatla güçlenerek sürmüş oldu. Tamamlanan teslimatla beraber, Akkoç Lojistik’in 2012 yılından beri Mercedes-Benz Türk’ten satın aldığı toplam araç sayısı 700 adedi geçti.

"17 YILLIK İŞ ORTAKLIĞIMIZDA YENİ TESLİMAT İÇİN MUTLUYUZ"

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, düzenlenen törende yaptığı konuşmada "17 yılı aşan bir iş ortaklığımız bulunan Akkoç Lojistik ile yine büyük bir teslimata imza atmaktan dolayı çok mutluyuz. Aksaray Kamyon Fabrikamızda müşterimizin talepleri doğrultusunda üretilen Actros model araçlarımızın Akkoç Lojistik’e hayırlı olmasını diliyor, satışta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

"UZUN YILLARA DAYANAN İŞ BİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK"

Firmalarının ilk günden beri benimsediği değerlerden ve çalışma azminden taviz vermeksizin; müşteri önceliklerini her zaman ön planda tutan, kendisini sürekli yenileyen ve teknolojiyi devamlı takip eden bir anlayış ile çalıştığını aktaran Akkoç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Akkoç ise, araçları tercih etme nedenleri ve iş birlikleri hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:

"Markayı seçmemizde; araçların kalitesi, yedek parça bulunabilirliği, yaygın servis ağı ve araçların ülkemizde üretilmesi önemli etkenlerdi. Ancak, tüm bunların yanı sıra Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı uygun finansman şartları, Mercedes-Benz Türk satış ekibinin bizlere yaklaşımı ve tam uyumu ile Mercedes-Benz Yetkili Bayii Gelecek Otomotiv’in desteği ve koordinasyonu da seçimimizde çok önemli bir rol oynadı. İnanıyorum ki, iki şirket arasında uzun yıllara dayanan iş birliği önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir."
 

LOJİSTİK ŞİRKETLERİ SİBER SALDIRIDA KRİTİK EŞİKTE LOJİSTİK ŞİRKETLERİ SİBER SALDIRIDA KRİTİK EŞİKTE