Avrupa’nın lojistik açıdan en önemli konumlarında genişlemeye devam eden Mars Logistics, kendi adıyla kurduğu Fransa şirketi ile yatırımlarını yurt dışına taşımaya sürdürüyor.

HEDEF; TRAFİĞİ GELİŞTİRMEK VE YENİ HATLAR AÇMAK

Türkiye’nin en genç ve en büyük filolarından birine sahip firma, geçtiğimiz yıl İspanya'da kurduğu şirketin başarıya ulaşmasının ardından bu yıl da Fransa'da şirket kurdu.

Covid-19'a rağmen yurt içinin yanı sıra yurt dışı yatırımlarına devam eden firma, böylece gücünü uluslararası boyutta genişletmiş oldu.

Şirket söz konusu yatırımıyla birlikte Fransa ile Türkiye arasındaki trafiği geliştirmeyi ve iki ülkenin haricindeki ülkeler arasında ise yeni hatlar açmayı planlıyor.

"GÜVEN, HIZ VE TECRÜBEYİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yeni kurdukları firmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mars Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu, her yıl ihtiyaç ve taleplere göre yurt içi ve yurt dışında yatırımlar gerçekleştirdiklerini, müşterilerine sundukları hizmeti geliştirmek ve genişletmek adına çalıştıklarını ifade etti.

Sahillioğlu, hem Fransa’da yaşayan müşterilerinin hem de bu ülkeye önemli ölçüde ihracat yapan Türk firmalarının taşıma ve depolama organizasyonlarından oluşan ihtiyacı Fransa’daki şirketleri aracılığıyla karşılamayı ve 32 yıllık deneyimlerini Fransa’da da müşterilerine sunmayı planladıklarını dile getirdi.

Sahillioğlu, ülkenin başkent Paris'te kurdukları ve 1 Ağustos 2021 itibariyle faaliyetlerine başlayan Mars Logistics France ile hedeflerini "Türkiye’de ve İspanya’da müşterilerimize sunduğumuz güveni, hızı, tecrübeyi, lojistik süreçlerde müşterilerimizin talep ettiği bütün unsurları sunmaya ve Mars kalitesi ile güvenli taşımacılık hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz." diyerek açıkladı.