SICK ve LODER (Lojistik Derneği) iş birliğiyle düzenlenen 8. Lojistikte Otomasyon Teknolojileri Semineri İstanbul Ataşehir’deki Marriott Hotel Asia’da 27 Kasım’da gerçekleştirildi.

Yapay zeka ve lojistikten intralojistikte inhouse çözümlere, hızlı tüketim sektöründe AGV uygulamalarından tam otomatik depo sistemlerine, e-ticaret ve hava kargo sektörüne kadar sektördeki önemli konular konuşuldu.

Seminerin fuaye alanında, firmanın akıllı servis, barkod okuma, güvenlik, master data ve palet ölçümü gibi konulardaki standları ile Altınay Teknoloji Grubu firmalarından Olbricht, Robos gibi sektör temsilcilerinin demoları sergilendi. 

PROF. ALKİN SUNUM YAPTI

SICK Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bergman Gülsün ve LODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan’ın yaptığı açılış konuşmalarıyla başlayan seminer, Hepsiburada.com, LC Waikiki, Turkish Cargo, epttavm.com ve Ülker gibi firmaların temsilcilerinin yaptıkları sunumlarla devam etti.

Lojistik Danışmanı & Eğitmeni Oruç Kaya’nın moderatörlüğünü üstlendiği seminerde ayrıca, SICK İzlenebilirlik & Kalite Birim Yöneticisi Berk Boyacı ve SICK Güvenlik Sistemleri Birim Yöneticisi Mustafa Sezer’in yanı sıra Akademisyen, Ekonomist ve Yazar Prof. Dr. Emre Alkin de bir sunum gerçekleştirdi.