İş ortaklarına daha etkin ve hızlı çözüm sunabilmek adına yatırımlarına devam eden Horoz Lojistik, İstanbul Anadolu Yakası Lojistik Merkezi’ni yeni deposuna taşıyarak kapasitesini daha da artırdı.

KAPASİTESİNİ 29 ARACA ÇIKARTTI

Tüm sektörlerde dijital dönüşümün hızla gerçekleştiği ve pandeminin etkisiyle toplam ticaret hacmi içinde internet alışverişinin yoğun olarak artmasıyla beraber, ürünlerin nihai tüketicilere hızlı bir şekilde ulaştırılması lojistik sektörü için de iş hacmini artırmak gerekliliğini ortaya koydu.

Bu kapsamda firma, kendisi açısından en önemli çıkış merkezlerinden biri konumunda bulunan İstanbul Anadolu Yakası Lojistik Merkezi'ni 18 bin metrekarelik yeni deposuna taşıyarak, aynı anda 29 adet aracı boşaltma ve yükleme kabiliyetine sahip hale geldi.

DAĞITIM MERKEZİ SAYISINI ARTIRDI

Ürünlerin varış noktalarına daha hızlı sevk edilebilmesi için önemli yatırımlar gerçekleştirmeyi sürdüren şirket, Tuzla’dan tüm Türkiye’yi beslemeye devam edecek olan tesisle birlikte, Türkiye çapında gayri safi milli hasıladan en yüksek payı almış şehirlerin de olduğu 29 lojistik dağıtım merkezi sayısını arttırdı.

Firma; beyaz eşyadan mobilyaya, hijyen ürünlerinden elektroniğe kadar birçok ürün grubunun müşterilerinin evlerine teslimatı konusunda faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.