Ekol Lojistik, Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen "2020 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları Ödülleri"nde şampiyonluk ödülünün sahibi oldu. Firma, Yük Taşımacılığı ve Lojistik Hizmetleri kategorisinde ödüle layık görüldü.

SOYSERİN GRUP KARANLIK DEPO YATIRIMI PLANLIYOR SOYSERİN GRUP KARANLIK DEPO YATIRIMI PLANLIYOR

Şirketlerinin yenilikçi vizyon ile yatırımlarına devam ettiği 2021'i anlamı oldukça büyük bir ödülle tamamlamanın gururunu yaşadıklarını bildiren Ekol Türkiye Ülke Müdürü Arzu Akyol Ekiz, sektörün gelişimine ve 2022 beklentileriyle ilgili açıklamalar yaptı.

"2022'DE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Ekiz, devamlı artan talepler doğrultusunda sektörün geride bıraktığımız yılda başarılı bir performans sergilediğini ve dünyada pazar büyüklüğünün 5,5 trilyon dolar seviyesinde gerçekleştiğini vurgulayarak yeni yıla pozitif baktıklarını ifade etti.

Henüz ilk günlerini yaşamakta olduğumuz 2022 yılının sektörde iş hacimlerinde olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir yıl olacağını dile getiren Ekiz, her zaman olduğu gibi 2022'de de firmalarını ileriye taşıyan yenilikçi vizyonları ile tesislerine, Ar-Ge ve inovasyona ve çalışanlarına yatırıma devam edeceklerini söyledi. 

Ekiz ayrıca, Türkiye'de ve uluslararası platformda emin adımlarla ilerlerken sektörün gelişimine katkı sağlayacak işleri hayata geçirmeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

17 KATEGORİDE DEĞERLENDİRME YAPILDI

Hizmet İhracatçıları Birliği'nin İhracat Şampiyonları Ödülleri’nde 20202de sergiledikleri başarılı performans ile sektörün yaklaşık 35 milyar dolarlık ihracat ve 11,5 milyar dolar dış ticaret fazlası vermesini sağlayan şirketler ödüllendirildi.

Değerlendirme 17 farklı kategoride gerçekleştirildi.