Teknolojinin kullanımını kullanıcıları için kolaylaştırmak adına “Smart Sensor Business” anlayışını benimseyen Leuze Elektronic; tecrübelerine, ürün ve çözüm hizmetlerindeki gelişimi katarak çalışmalarını sürdürüyor. Leuze Electronic firmalara yaşam döngüsü yönetimi, güvenilir tedarik, dünya çapında dağıtım ve servis imkanı sunuyor.

İntralojistik alanındaki uzmanlığı her ayrıntıda görebilirsiniz:

Her kullanıma yönelik uygun ışık perdesi: CML 700i ışık perdeleri entegre kumanda ünitesi ve esnek seçimli ara yüzleriyle ve şimdi ise PROFINET ile birlikte kolay ve güvenilir bir ölçüm sunmaktadır.

Susturma sensörleri olmayan verimli erişim koruması: SPG fonksiyonlu güvenlik ışık perdeleri MLC 530, SPS tarafından hazırlanan kumanda sinyalinin yanında, koruyucu alan kesintisini de malzeme taşımayı etkinleştirmek için kullanıyor.

Rahatsız edici kablo olmadan veri aktarma: 100 Mbit/sn gerçek zamanlı aktarmayla yüksek performanslı veri aktarımı fotoseli DDLS 500, tüm veri türlerini güvenilir bir şekilde yüksek raflı depolama cihazından aktarmak ve yüksek raflı depolama cihazına geri aktarmak için tam doğru çözümdür.

Olabilecek en büyük fonksiyon kapsamına sahip, kompakt sensör teknolojisi: İster reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör, isterse ışık tarayıcı olsun, kapsamlı ürün portföyü, mekik araçlarında aklınıza gelebilecek her uygulama için uygun bir çözüm sunar.

Her algılama görevi için uygun barkod okuyucu: BCL 300i, 500i, 600i ve 900i ile ürün ailemiz, modüler temel yapısıyla tüm gereksinimler için en uygun çözümü sunar.