KARGOMsende, şikayetvar.com platformu tarafından yedinci kez organize edilen ACE Awards (A.C.E - Achievement in Customer Excellence) ödüllerinin Kargo Pazaryeri kategorisinde "Diamond" ödülüne layık görüldü.

"EN İYİ MÜŞTERİ DENEYİMİ SUNAN FİRMA OLMAMIZ TESADÜF DEĞİL"

Ödül hakkında duygu ve düşüncelerini dile getiren KARGOMsende Genel Müdürü Cem Hakan Özyiğit, şirketlerin şikayet verileri, pazar payları ve şikayetvar.com tarafından uygulanan yıllık 1 milyon 500 binin üzerindeki anket verisi alınarak "En İyi Müşteri Deneyimi Yaşatan Firmalar"ı belirleyen araştırmanın "Kargo Pazaryeri" kategorisinde Diamond ödülü almaktan duydukları memnuniyeti belirtti.

GLOBELİNK ÜNİMAR TUZLA’DA YENİ DEPOSUNU AÇTI GLOBELİNK ÜNİMAR TUZLA’DA YENİ DEPOSUNU AÇTI

Geçen yıl Türkiye’nin en iyi müşteri deneyimi sunan firmaları arasında yer almalarının rastlantı olmadığının altını çizen Özyiğit, markalarının proaktif bir şikayet yönetimi ilkesi benimsemesinin ve gelen tüm geri bildirimlere sunduğu kalıcı çözümlerin etkisinin önemli rol oynadığını ifade etti.

"GELECEK YIL HEDEFİMİZ, 10 BİN TESLİMAT NOKTASINA ULAŞMAK"

Sundukları hizmetleri, sektöre yeni bir soluk getiren iş modelleri ve rekabetçi fiyatları ile pazarda fark oluşturduklarını söyleyen Özyiğit, "Bu başarımızda Turkuvaz Medya Grubu’nun yarım asrın üzerindeki yazılı basın dağıtım gücü ve tecrübesinden yararlanmamızın önemli etkisi oldu. Firma olarak yüzde 100 teslimat ve sürdürülebilir müşteri memnuniyeti ile çıktığımız bu yolda, her yıl yeni başarılara imza atarak dev adımlarla ilerlemeyi hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Şirket olarak iş ortaklarına gerek nicelik gerekse nitelik bakımından en iyi hizmeti vermek adına çalıştıklarını aktaran Özyiğit, 2023'te sadece KARGOMsende’ye ait toplam 10 bin adet teslimat noktasına ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.   

CANLI TAKİP SAĞLAYAN VE TAHMİNİ VARIŞI BİLDİREN MARKA

Faaliyetlerine 2020 yılının kasım ayında başlayan ve bugün itibarıyla 81 şehirde 5 bölge müdürlüğü ve 145 dağıtım merkezi ile hizmet veren firma, A'dan Z'ye donatılmış teknolojik altyapısı ile Türkiye genelinde 81 ilde, harita üzerinde canlı takip imkanının yanı sıra, alıcılarına tahmini varış zamanını bildiren ilk ve tek marka olarak öne çıkıyor.