Kargo sektörünün hızla büyüyen katılımcılarından biri olan GKN Kargo, yoğunlaşan iş hacmiyle birlikte yeni noktalara ulaşmak amacıyla franchise dönemini başlatarak, Türkiye genelinde bayilik vermeye başladı.

MITSUBISHI FORKLİFT TÜRKİYE PAZARINA GİRİŞ YAPTI MITSUBISHI FORKLİFT TÜRKİYE PAZARINA GİRİŞ YAPTI

"YIL SONUNDA HEDEFİMİZ 120 ACENTEYE ULAŞMAK"

Geniş dağıtım, depolama ve nakliye ağlarının yanında acente hedefini de yükseltmek isteyen şirket, bayilik sistemiyle ailesini büyütmeyi hedefliyor. Konu hakkında görüşlerini paylaşan GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, sektöre giriş yaptıkları 2016'dan bu yana personel istihdamı, paket teslimatı gibi hedeflerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Halihazırda 84 acentelerinin bulunduğunu, bu sayıyı 2022'nin sonuna kadar 120 acenteye çıkarmayı planladıklarını ifade eden Akyürek, "GKN ailesine katılmak ve kargo sektörüne yatırım yapmak isteyenlerden demirbaş ve araçlar dışında 250 bin TL bayilik bedeli istiyoruz. Hedefimizde Marmara Bölgesi başta olmak üzere İç Anadolu, Ege ve Batı Karadeniz Bölgeleri yer alıyor." dedi.

"REFERANSLARIMIZ BÜYÜK AVANTAJ SAĞLAYACAK"

Bayilik veren rakiplerinden ayrışan birçok avantajlarının bulunduğunu dile getiren Akyürek, "Ağırlıklı olarak B2B ürün taşıyoruz. Perakende zincirinin en büyükleriyle çalışıyoruz. Sağlam referanslarımız da acentelerimize bu anlamda büyük bir avantaj sağlayacaktır." ifadelerini kullandı. (AA)