LİTUM “DÜNYANIN EN İNOVATİF ŞİRKETLERİ 2024" LİSTESİNDE LİTUM “DÜNYANIN EN İNOVATİF ŞİRKETLERİ 2024" LİSTESİNDE

GittiGidiyor tarafından Netlog Lojistik/NetKargo iş birliğiyle, 2022'nin başına hayata geçirilen GittiGidiyor Express hizmetine 5 yeni şehir dahil oldu. 

ERTESİ GÜN TESLİMAT GARANTİSİ, UYGUN FİYATLI KARGO İMKANI

Kullanıcıların artan taleplerine hızla cevap vermek üzere faaliyetlerine başlayan ve öncelikli olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli’de hizmet veren GittiGidiyor Express'in hızlı teslimat sisteminden bundan böyle Afyonkarahisar, Sakarya, Eskişehir, Balıkesir* ve Tekirdağ’daki kullanıcılar da faydalanabilecek.

Firma, kullanıcılar için ertesi gün teslimat garantisi sunmanın yanında satıcılar için de uygun fiyatlı kargo olanağı sağlıyor. 

"HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRAN UYGULAMALAR GELİŞTİRİYORUZ"

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan GittiGidiyor Strateji ve Operasyonlar Direktörü Taner Anlatıcı, büyümesini sürdüren online alışverişle birlikte, tüketicilerin artan hızlı teslimat beklentisi, satıcıların ise kargo seçeneklerini çeşitlendirme ihtiyacından yola çıkarak GittiGidiyor Express’i hizmete açtıklarını belirtti.

“Müşteri memnuniyetini her zaman önceliği olarak gören bir platform olarak, hizmet kalitemizi daha yukarı çıkaran uygulamalar geliştiriyoruz." diyen Anlatıcı sözlerine şu şekilde devam etti:

"YATIRIMLARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ"

"Titiz çalışmalar sonucu hayata geçirdiğimiz hızlı ve güvenilir teslimat sistemimiz GittiGidiyor Express, hem kullanıcılarımız hem de iş ortaklarımız için önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Sene başında toplam beş şehirde başlayan hizmetimize, beş yeni şehri daha ekledik. Önümüzdeki dönemde on şehri daha GittiGidiyor Express ağına dahil etmeyi hedefliyoruz. Kullanıcılarımızı hızlı ve güvenli teslimat hizmetiyle buluşturmanın yanı sıra iş ortaklarımızın işlerini büyütmesine ve istihdama da önemli katkı sağlıyoruz. Bu doğrultuda yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.”

Hafta içi verilen siparişlerde ertesi gün teslimat sağlayan firma, pazar ya da bayram günlerinde verilen siparişlerde ise takip eden ikinci iş gününde ürünlerin teslimatını gerçekleştiriyor. (AA)