Treyler sektörünün 40 yıldır lideri olan Tırsan, müşterilerine hedeflerini yakalamalarında yardımcı olmaya devam ediyor.

10 adet Tırsan Perdeli Mega Treyler, Fortrans'ın Büyükçekmece-Tepecik tesislerinde düzenlenen törenle Daf-Tırsan Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek tarafından, Fortrans Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Orhan Naçar’a teslim edildi.

"BU YATIRIM BİZE GÜÇ KATACAK"

Teslimat töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Naçar, tekstil, otomotiv ve yedek parça ağırlıklı taşımalar gerçekleştirdiklerini, İstanbul, Bursa ve Romanya’nın başkenti Bükreş’te depolarının olduğunu hatırlattı. Sürekli büyüyen ve rekabetçiliğini artıran bir firma olduklarını dile getiren Naçar, "Altyapımızın sağlam olması gerekiyor. Tırsan kalitesi ve sorunsuzluğu ile bilinen bir marka. Bu yatırım bize güç katacaktır ve müşteri memnuniyetimiz artacaktır." dedi. 

"AMACIMIZ SIFIR SORUN ANLAYIŞIYLA SEVKİYAT"

Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Öztürk de yaptığı açıklamada Fortrans'ın ana prensibinin müşterilerin talepleri doğrultusunda, en ekonomik koşullarda ve sıfır sorun anlayışıyla sevkiyatları gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Ertan Öztürk, filolarına kattıkları 10 adet Tırsan Perdeli Mega Treyler ile taşıma operasyonlarında verimliliklerini artıracaklarını belirterek, K-fix ile yüklerin 236 noktadan bağlanabildiğini, 2,5 ton yük direncine dayanıklı bağlama noktaları ile yükleri güvenli şekilde taşıyabildiklerini aktardı. Öztürk ayrıca çatı kaldırma sisteminin de yükleme-boşaltma operasyonlarında kendilerine büyük kolaylık sağladığını vurguladı.