Kırşehir merkezli CEMBEY Nakliyat, Türkiye’nin her noktasına sunduğu farklı lojistik hizmetleri ile öne çıkıyor. 

CEMBEY Nakliyat'ın,  MAN TGS'den aldığı dört adet TGS 18.460 BLS 4X2 çekiciden ilkinin teslimat töreni, MAN TGS’nin Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlendi. 

Törene CEMBEY Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Saraç, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Kamyon Satış Uzmanı Nurettin Aktemur  ile Şensan Man Bayii Murat Karadeniz katıldı.

"AZ YAKIT TÜKETİMİ VE YÜKSEK PERFORMANSI MAN'I TERCİH ETTİRDİ"

Teslimat töreninde bir konuşma yapan CEMBEY Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Saraç, MAN'ı tercih etmelerinde kamyonun sağlam, dayanıklı ve güvenilir yapısının etkili olduğunu belirtti.  TGS 18.460 BLS 4X2 çekiciye ilişkin bilgi veren Saraç, az yakıt tüketimi, en hafif araç olması ve zorlu koşullarda gerçekleştirdiği yüksek  performansın en belirgin özellikleri olduğunu ve sağladığı avantajlar nedeniyle MAN'ı tercih ettiklerini söyledi. 

CEMBEY Nakliyat, MAN TGS 18.460 BLS 4X2 çekici siparişinin kalan üçünü ise 2018 yılı içinde teslim alacağını duyurdu.

AKTEMUR: MAN MÜŞTERİLERİNİ HER AÇIDAN DÜŞÜNÜYOR

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Kamyon Satış Uzmanı Nurettin Aktemur ise törende yaptığı konuşmada MAN araçlarının özelliklerine değindi.  Aktemur,  MAN  araçlarının ileri teknolojisi, dayanıklılığı, kalitesi, rahatlığı, düşük yakıt tüketimi, işletme giderleri, satış sonrası sunulan hizmet ağı, finansal çözümler ve birçok avantajlarıyla müşterilerinin beklentilerini her açından karşıladığına dikkat çekti.  Araçların en zorlu koşullarda dahi üstün niteliklerini eksiksiz sergileyecek şekilde üretildiğini belirten Aktemur, zorlu coğrafyalarda, olumsuz hava koşullarında üstün performanslar sergileyen MAN araçlarının aynı başarılı performansı düşük yakıt tüketiminde de sunduğunu belirtti. 

MAN TRUCK&BUS, 9 MİLYAR AVRO GELİRİYLE AVRUPA'NIN LİDER ARAÇ ÜRETİCİLERİ ARASINDA YER ALIYOR

MAN Truck&Bus'un ürün yelpazesinde otobüsler, kamyonlar, dizel ve doğal gazlı motorlarla ilgili hizmetlerin dışında yolcu ve kargo taşımacılığı hizmetleri de bulunuyor. MAN Truck&Bus, Volkswagen Truck&Bus GmbH’nin bir yan kuruluşu olarak tüm dünyada 35 binin üzerinde kişiyi istihdam ediyor. 

Bu arada MAN Truck&Bus, yılda (2016) ortalama 9 milyar avro geliriyle Avrupa’nın lider ticari araç üreticilerinden ve ulaştırma çözüm sunucuları arasında yer alıyor.