Tüm Avrupa karayolu taşımacılığında liderlik yolunda olan, deniz ve havayolunda ise hizmetini tüm dünyaya genişleten, lojistik operasyonlarda kara, hava, denizyolu taşımacılığı, depolama ve dağıtım başta olmak üzere birçok alanda reel sektörden gelen taleplere cevap veren EvoLog Lojistik, yeni antrepo yatırımına imza attı.

Firma, Çatalca’da hizmet verecek lojistik merkezinin ilk adımını atarak haziran ayında Muratbey Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı Çatalca Antreposu'nu hizmete açtı. 

NAKLİYELAZIM KİTLE FONLAMA TURUNA ÇIKTI NAKLİYELAZIM KİTLE FONLAMA TURUNA ÇIKTI

"ETKİNLİĞİ VE VERİMLİLİĞİ ARTIRACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Şirketin karayolu ithalat taşımalarında Almanya, Azerbaycan, Balkanlar, Benelux, Büyük Britanya, Doğu Avrupa, Fransa, Gürcistan, İberya, İskandinavya, İtalya ve Kuzey Afrika trafiklerinin tamamında sektörün iddialı oyuncularından biri olduğunu belirten EvoLog Lojistik Yurtiçi Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Özer Aydın, hizmete aldıkları yeni antreponun A'dan Z'ye hizmet noktasında kendilerini daha güçlü hale getireceğini ifade etti.

Farklı sektörlerdeki perakende müşterilerine ithalat taşımaları, entegre şekilde stok yönetimi, sipariş hazırlama, iade yönetimi, katma değerli hizmetler ve yurt içi dağıtım hizmetleri sunduklarını aktaran Aydın, aynı tesiste Antrepo hizmetini almanın müşterilerinin etkinlik ve verimliliğini arttıracağını düşündüklerini söyledi.

"LOJİSTİK MERKEZİMİZİ FULLFİLMENT MERKEZİ HALİNE GETİRİYORUZ"

Yeni Çatalca Antreposu'nun açılışının kısa bir zaman sonra hizmet vermeye başlayacak 26 bin metrekarelik Çatalca Lojistik Merkezi’nin ilk adımı olduğunu dile getiren Özer Aydın, "Lojistik merkezimizi, antrepomuzun yanı sıra izinli gönderici, izinli alıcı statüsünde operasyon yapacağımız aktarma merkezlerimiz, hem yurt içi e-ticaret hem de yurt dışı e-ihracat süreçlerini tek bir noktadan yönetebileceğimiz bir fullfilment merkezi haline getiriyoruz." dedi.

"OTOMASYON YATIRIMLARI İLE GÜÇLENDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Aydın, farklı sektörlere sundukları e-ticaret lojistiği hizmetlerini otomasyon yatırımları ile daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.