Leuze Türkiye Endüstri Müdürlerinin, iş ortaklarını konuk olarak ağırlayacağı “Kırmızı Koltuk” sohbetleri başlıyor.

Leuze Türkiye İntralojistik Endüstri Müdürü F. Vural Özkan’ın moderatörlüğünü üstleneceği, 16 Haziran’da online olarak gerçekleştirilecek programın ilk konuğu, iROB İleri Robot Otomasyon ve Bilgi Teknolojileri Satış Müdürü Ozan Akikol olacak.

Özkan ve Akikol’un “Lojistik Teknolojileri & AGV’lerde Doğal Navigasyon” konularını ele alacağı program, saat 11.00’de başlayacak.

Firmanın sosyal medya hesabından paylaşılan linkten ücretsiz kayıt olunarak katılım sağlanabilecek program, katılımcılara gönderilecek linkin yanı sıra firmanın Youtube kanalından da eş zamanlı olarak izlenebilecek.

MAKİNA EMNİYET UYGULAMALARI İÇİN ALAN TARAYICI

Diğer yandan firmanın alan tarayıcısı RSL 400 serisi, makina emniyeti uygulamalarında yüksek performans vadediyor. 

Yüksek çözünürlük ve yüksek tarama oranı sayesinde birçok uygulama için ideal olan tarayıcı, dayanıklı gövdesi ile fabrika gibi zorlu şartlarda kullanıma uygun.

 

Entegre su terazisi ve geniş ve açık metin ekranı; bağlantı ünitesinin montajında kolay hizalamaya imkan veriyor.

Ethernet arayüzü ile cihazlarla tam ağ bağlantısı bulunan, tüm cihazlarda Bluetooth ile kablosuz konfigürasyon standart olan alan tarayıcısı, dilendiğinde sökülebiliyor ve hizalanabiliyor, ayarlama ya da uzun süreli konfigürasyona ihtiyaç duymadan diğer RSL 400 cihazlarına takılabiliyor ve böylece bakım/onarım konusunda ilgili personellere avantaj sağlıyor.