Çok çeşitli uygulamalarda kullanılan teleskopik sürgüler, basit uzatmalardan çekmecelere, makine üretim sistemlerinden ekipmanlara kadar farklılık gösteriyor. Birçok olumlu özelliğe sahip olan teleskopik raylar, ekonomik bakış açısıyla da kullanıcısına avantaj sağlıyor. 

Elesa+Ganter, yeni standart teleskopik ray serisini yeniden tasarlayarak kullanım alanlarını zenginleştirdi. Teleskopik raylar makina mühendisliği ve tesis inşaatı amaçları için geleneksel olarak kullanılıyor. Ayrıca araçlarda, depolama teknolojilerinde, havacılık ve medikal sektörlerinde de rahatlıkla kullanılabiliyor. Paslanmaz çelik teleskopik sürgüler FDA uyumlu yağlar ile tercih edilebiliyor. 

İKİ, ÜÇ VEYA DÖRT KIZAKTAN OLUŞUR

Teleskopik sürgüler birbirine bağlı iki, üç veya dört kızaktan oluşuyor. Bu kızaklar, bilyalı kafesler tarafından güvenli bir şekilde gömülü olan bilyalı rulmanlar tarafından yönlendiriliyor. Bu durum kısmi uzatma, tam uzatma ve fazladan uzatma gibi seçenekleri mümkün kılıyor. Ürün serisinde, standart olarak her iki yönde de tam uzatmaya sahip seçenekler de bulunur. 

ÇOK ÇEŞİTLİ ÇÖZÜMLER 

Elesa+Ganter ürün yelpazesi, özellikleri açısından çok farklı çözümler sunuyor. Fonksiyonlar arasında; sönümleme sistemleri, kendinden geri çekilen mekanizmalar ve ayırma yer alıyor. Tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik özelleştirilmiş uygulamalarda bulunuyor. Sunulan farklı çeşitliliğe rağmen, Elesa+Ganter müşterileri için işleri basit tutmanın yolunu biliyor. Ürün matrisi, tüm teleskopik sürgülerin ana özelliklerini bir bakışta kolayca bulmanızı sağlar.