Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi ödülünün sahibi olan ve dünyanın önde gelen satış kanalları ile global lojistik firmalarını tek bir ekranda toplayan ShipEntegra, sektörde bir ilke daha imza attı. ShipEntegra Mobile uygulaması ile yurt dışı mağaza yönetimi ve teslimat süreçlerini daha hızlı hale getiren şirket, tüm e-ihracat süreçlerini cepten yönetme ve 220’den fazla ülkeye en uygun lojistik paketleri alıcılara ulaştırma kolaylığı sunmakta. 

TEK EKRANDA YÖNETİM

ShipEntegra Mobile’de entegrasyonu yapılan mağazaların sipariş yönetimi organize edilirken, kargo gönderimi de gerçekleştirilebiliyor. ‘’Barkod Okut’’ özelliği ile siparişin ayrıntılarını görme imkânı sunan uygulamada tüm detaylara bir saniyede erişilebilirken, aynı zamanda sipariş süreçleri ve kargonun anlık durumu anlık bildirimlerle sunuluyor. Ayrıca kullanıcılar destek talepleri kısmından birebir yardım hizmetinden de faydalanabiliyorlar.

MEGA DEPO KİRALAMALARI 2023 YILINDA DÜŞÜŞE GEÇTİ MEGA DEPO KİRALAMALARI 2023 YILINDA DÜŞÜŞE GEÇTİ

Uygulama bünyesinde tüm lojistik alternatifler, en uygun fiyat ve tahmini teslim tarihi gibi bilgiler saniyeler içinde hazır olurken; kullanıcılar, kampanya ve duyurulardan da anında haberdar olabiliyor. Yıldızlı sipariş seçeneği sayesinde yoğun talep gören ürünleri takip etme imkânı sağlayan ShipEntegra, uygulamadaki özel indirimleri de mobil kullanıcılarının deneyimine sunmakta.

ÜCRETSİZ KURYE TALEBİ

Dünyanın önde gelen 20’den fazla pazar yerindeki tüm mağazaları, tek bir uygulamaya sığdıran ShipEntegra Mobile, gönderilerin teslimat hazırlığı için ayrılacak zamanı da minimuma indirmekte. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kayseri ve Antalya şubeleri ile hizmet ağını daha da artıran ShipEntegra; bu illerde faaliyet gösteren e-ihracatçılara, diledikleri zaman tek bir tıkla kurye çağırma ve gönderilerini yurt dışına daha hızlı gönderme fırsatı sunuyor.