Düşük birim maliyetli ve yüksek mukavemetli ambalajlama malzemeleri üreten Onare, ürüne ve ürünün paketleme şekline göre kullanılan farklı ambalaj çemberlerini sektöre sunuyor.

POLİPROPLEN (PP) ÇEMBERLER

Kolili ve hafif ürünlerin paletli sevkiyatlarında kullanılan çemberlerdir. Bu çemberler, ekonomik olması ve uygulama çeşitliliği ile en çok tercih edilenlerdendir.  Tam otomatik çember makinası ve yarı otomatik çember makinası ile koli paketlemede, havalı-akülü çemberleme makinası ile çemberin birleşme noktasında kaynatarak kullanıldığı gibi saç toka ve spiral toka ile manual uygulamalarda da kullanılıyor.Bu ürün grubu, başta oluklu kutu, koli ve mukavvaların paketlenmesi, sebze meyve ve gıda endüstrisinde, dağıtım merkezlerinde olmak üzere tüm sektörlerde kullanılıyor.

POLYESTER (PET) ÇEMBERLER

Orta ve ağır ürünlerin paletli sevkiyatlarında kullanılan yüksek mukavemetli ambalaj çemberleri, yüksek mukavemeti, kullanım kolaylığı ve tamamı geri dönüştürülebilir çember çeşidi olarak öne çıkıyor. 
Üretim hatlarının sonunda full otomatik plastik çemberleme makinaları ile tam uyumlu olarak çalışıyor. Ayrıca, havalı-akülü çemberleme ile de kullanılıyor. Mukavemet kaybı nedeni ile manual uygulamalarda kullanılması ise önerilmiyor. Başta bims ve taş endüstrisi, Seramik ve mermer endüstrisi, kereste, sunta ve mdf endüstrilerinde, teneke kutu şişe endüstrilerinde olmak üzere tüm sektörlerde kullanılabiliyorlar.