Alışan Lojistik, dünyada kimya sektörünün öncülerinden Dow Chemical Europe tarafından düzenlenen 4STAR Hizmet Ödülleri’nde iki ödüle layık görüldü.

DEPOLAMA VE TAŞIMA KATEGORİLERİNDE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Firmanın her sene depolama, terminal ve lojistik sektörlerindeki iş ortaklarının hizmet, güvenlik, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik alanlarındaki katkılarını değerlendirdiği ödüllerde, markanın tedarik zincirinin sorunsuz işleyebilmesine maksimum katkıyı sunan şirketlerden Alışan Lojistik, hem Depolama hem de Taşıma kategorisinde iki altın ödül kazandı. 

MEGA DEPO KİRALAMALARI 2023 YILINDA DÜŞÜŞE GEÇTİ MEGA DEPO KİRALAMALARI 2023 YILINDA DÜŞÜŞE GEÇTİ

Hollanda'nın Terneuzen şehrinde gerçekleştirilen ödül töreninde şirket adına ödülü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan ile Dow Operasyonları ve Kontrat Yöneticisi Seda Sebin aldı. 

"DOW İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA VE PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

Ödül hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşan Damla Alışan, ödülün uluslararası markalara uluslararası standartlarda hizmet sunmaya alışkın olan şirketleri için büyük bir gurur olduğunu ifade etti. 

Ödülü, hizmet kalitelerini seviyesini gün geçtikçe yukarı çıkaran bin 500'ün üzerindeki çalışanlarına ithaf ettiklerini kaydeden Alışan, Dow tarafından hizmet, güvenlik, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik alanlarında ön plana çıkan çalışma ve projelerin devam edeceğini ve yatırımlarını bu sene de söz konusu başlıklarda sürdüreceklerini dile getirdi.

"CİNSİYET EŞİTLİĞİ, ÇEŞİTLİLİK VE KAPSAYICILIK VERİMLİLİK SAĞLIYOR"

Ayrıca etkinlik kapsamında "İş Yerinde Sürdürülebilirlik ve Kapsayıcılık" konulu bir sunum yapan Damla Alışan, depolama, yönetim, nakliye iş birimlerinden örnekler verdi ve firma içindeki kadın çalışan oranlarının altını çizerek kadınların iş hayatında daha aktif rol üstlenmesi ile kazanımların artacağını söyledi.

Sektörde kız kardeşiyle birlikte babalarından bayrağı devraldıklarını aktaran Alışan, "Bundan 27 yıl önce erkek egemen bir sektörde var olmanın zorlukları ve önyargıları ile başladığımız noktadan bugüne kadar şirketimizde el birliğiyle cinsiyet eşitliği, çeşitlilik ve kapsayıcılık sağladık. Bu stratejileri olan şirketlerin verimliliklerinin olduğuna inandık ve bunu sağlamaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.