Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, 2022 yılında 40 milyon dolarlık yatırım gerçekleştireceklerini ifade etti.

2022'Yİ YATIRIM YILI OLARAK İLAN ETTİ

Firmadan konuyla ilgili yapılan açıklama doğrultusunda, Dinçer Lojistik, 2022 yılını "yatırım yılı" olarak ilan etti.

Şirket, yıl içerisinde toplamda 40 milyon dolarlık bir yatırım planlarken, bilhassa bu yıl yurt dışı operasyonlarına ağırlık verecek.

"BU YIL İSTİHDAM HEDEFİMİZ 2 BİN KİŞİ"

Konu hakkında görüşlerini paylaşan Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, planlamada önemli bir yere sahip depo ve filo yatırımlarının büyük bir istihdam gereksinimini de beraberinde getirdiğini dile getirdi.

GLOBELİNK ÜNİMAR TUZLA’DA YENİ DEPOSUNU AÇTI GLOBELİNK ÜNİMAR TUZLA’DA YENİ DEPOSUNU AÇTI

Bu seneki isthdam hedeflerini 2 bin kişi olarak açıklayan Dinçer, geliştirdikleri projelerle lojistik sektörüne yön vermeyi hedeflediklerini söyledi ve yatırımın ayrıntılarını aktardı.

"BİR BÖLÜMÜNÜ DEPO, FİLO, AR-GE VE START-UP İÇİN KULLANACAĞIZ" 

Bütçelerinin önemli bir bölümünü Ar-Ge ve start-up yatırımlarına ayırdıklarını belirten Mustafa Dinçer, "2022 yılında 40 milyon dolarlık yatırım yapacağız. Yaklaşık yarısını yurt dışındaki operasyonlarımıza ayıracağız, diğer yarısı ise depo yatırımları, filo yatırımları, Ar-Ge, start-up yatırımları için kullanılacak.

"BÜYÜMEMİZİ DAHA FAZLA ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ"

Yılın şirketleri için tam bir "yatırım yılı" olacağının altını çizen Dinçer, geçmiş senelerde gerçekleştirdikleri yatırımlarla ciddi bir büyüme kaydettiklerini, geçtiğimiz yıl yüzde 110 büyüdüklerine dikkat çekerek, "Şimdi yeni yatırımlarla büyümemizi daha da artırmayı hedefliyoruz." dedi. (AA)