MEGA DEPO KİRALAMALARI 2023 YILINDA DÜŞÜŞE GEÇTİ MEGA DEPO KİRALAMALARI 2023 YILINDA DÜŞÜŞE GEÇTİ

Teknolojinin Ar-Ge tarafında ciddi yatırımlarda bulunan, kendi teknolojisini üreten ve problem çözmede ileri teknolojiyi kullanan şirketlerin, son 3 yıldaki net satışlarındaki büyüme oranlarına göre ödüllendirildiği Deloitte Technology Fast 50’nin sonuçları düzenlenen bir tören ile açıklandı. “E-ihracatın Kolayı Var” sloganı ile 2019'dan bu yana sektörü domine eden ve birçok ilki gerçekleştiren teknoloji temelli dijital lojistik şirketi ShipEntegra, Deloitte Technology Fast 50 sıralamasında birincilik elde etti.

DELOİTTE TECHNOLOGY FAST 50 SONUÇLARI AÇIKLANDI

HBR Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Deloitte Technology Fast 50’nin ödül töreninde konuşma yapan ShipEntegra CEO’su Ali Ceylan, şu şekilde konuştu:

“Türkiye’de coğrafyayı kader olmaktan çıkartarak e-ihracatın tabana yayılması için ilham kaynağı olmak ve Türk menşeili ürünlerin rekabet gücünü, global pazardaki yenilikçi çözümlerimizle artırma hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kısacası, ShipEntegra ile Ayşe teyzenin el emeği göz nuru ürettiği bir ürünü, dünyanın herhangi bir noktasına gerçekleştireceği satışını organize edebilmesini ve ürünün alıcıya teslim edilene kadarki tüm süreçlerini yöneterek, yapay zeka sayesinde en doğru hizmeti almasını sağlamaktayız. 4 yıl önce başlamış olan ShipEntegra maceramıza birçok yenilik ve ilki sığdırdık. Şu anda 150 kişilik büyük bir ekiple, 50 binden fazla e-ihracat girişimcisine hizmet vermekteyiz. Ekosistemin büyüyebilmesi adına teknolojik alt yapımızı ve yatırımlarımızı her geçen gün geliştirerek, çok daha fazla insana ulaşacağımıza eminim. Tüm bu çalışmalarımızın sonucunda da emeklerimizin takdir edilmesi bizim için en büyük gurur kaynağı. Bu ödül kazanmamızda emeği olan tüm ekip arkadaşlarıma ve değerli girişimcilerimize teşekkürlerimi sunuyorum ”