Lojistik sektörünün önde gelen şirketlerinden DHL Express Türkiye, kuruluşunun 40’ıncı yılında 100 milyon avroya varan yeni hizmet merkezi yatırımlarıyla hizmet noktalarını ve servis kapasitesini artırıyor.

OPERASYON ALANI 5 KAT BÜYÜTÜLDÜ

Geçtiğimiz ay açılışı gerçekleştirilen Kayseri'deki hizmet merkezi, çevre bölgelerdeki firma müşterilerinin uluslararası lojistik ihtiyaçlarını karşılayacak.

LOJİSTİKTE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN ANAHTARI TEKNOLOJİ YATIRIMI LOJİSTİKTE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİN ANAHTARI TEKNOLOJİ YATIRIMI

Faaliyetlerini 1997'den beri Kayseri'de sürdüren DHL Express, şirketin gönderi hacimlerindeki 2026 büyüme öngörüleri doğrultusunda kapasite planlaması yaparak yeni ofisine taşındı. Toplam 420 bin avroluk yatırımla tamamlanan merkez ile mevcut operasyon alanı beş kat büyütüldü.

Bu kapsamda operasyon verimliliği de artan taleplere paralel olarak yükselecek.

"ANADOLU’DAKİ MÜŞTERİLERİMİZE DAHA HIZLI YANIT VERECEĞİZ"

DHL Express Türkiye Anadolu Yer Operasyonları Müdürü Asil Bütün, yeni hizmet merkezi yatırımlarına ilişkin “DHL Express, Türkiye’de müşterilerinin artan taleplerini en iyi şekilde karşılamak ve onlara üstün kalitede hizmet verebilmek için kapasite artırmaya yönelik yatırımlarına hız veriyor. DHL Express Türkiye’nin yeni yatırımları ile Anadolu’daki müşterilerimizin ihtiyaçlarına artık daha hızlı yanıt vermekten gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

"KOBİ'LERİ DÜNYAYA BAĞLIYORUZ"

Konuyla ilgili firmanın Saha Satış Kanal Müdürü Ülkü Dörtcan ise, Türkiye’nin ihracatı açısından İç Anadolu Bölgesi’nin barındırdığı potansiyelin önemine işaret etti.

Bölgedeki varlıklarını sağlamlaştırdıklarının altını çizen Dörtcan, "Anadolu'daki KOBİ'lerin ve şirketlerin lojistikte çözüm ortağı olarak onları dünyaya bağlıyoruz." diye konuştu.